Ellinor

The Music run
Igår kväll var det dags- årets första lopp för min del! Jag anmälde mig till detta lopp för evigheter sedan och helt ärligt så var jag extremt otaggad när jag väl skulle göra mig i ordning. Jag hade haft migrän dagen innan, jobbat 4 dagar i sträck och tyckte bara att komma hem och äta godis lät trevligare. Men- Min mamma var jätte taggad på att få följa med mig in till stan och heja på så iväg det bar! Loppet jag sprang hette "The Music run" och är (tror jag?)skapat av samma företag som höll i "The Colour run night" som jag och Clara sprang förra hösten.
Loppet gick av stapeln vid Norra Djurgården, bakom Universitetet och var på 5 km. Jag har tappat lite på min löpning för att jag inte har haft så mycket tid till det, så jag startade ganska långt bak och hade som mål att springa hela vägen men i en långsamtakt.
Loppet bestod av olika musik genres så som Rock, Old school,Hiphop, Pop och Dance. Bästa låten att springa till står jämnt mellan Despacito och Wannabe med Spice girls. Kul med olika sorters musik och att varje km hade en egen genre. Var enkelt att hålla koll på hur långt man hade sprungit då.
Miljön var också vacker. Mycket små sjöar och solen sken på oss hela kvällen.
Kändes väldigt kul att springa detta lopp, men skulle jag springa detta igen skulle jag nog inte göra det själv. Var några framför mig som sprang 5 tillsammans hela vägen. De såg ut att ha så kul. Sen tyckte jag att det var dåligt att starten var 18, jag var i mål typ 18.40. Sedan skulle konserten med Nause börja 21? Kul att hänga kvar där själv så länge? Bättre planering tills nästa år!