Ett par fynd

I måndags var jag och mamma på äventyr i Vinsta. Egentligen var vi på jakt efter en födelsedags tårta men tog oss även en sväng in på Läkarmissonen. Där inne kostade alla pockets 5 kr styck! Ett mycket bra pris får man lov att säga. Så jag fick med mig en massa hem!
Min kollega har så länge pratat gott om Jojo Moyes. Hon satt här om dagen i köket helt okontaktbar för hon var så uppslukad av sin bok. Passade på att köpa mig ett par så får vi se ifall det är något för mig!
Har under en längre tid velat läsa om Percy Jackson serien men inte funnit böckerna. Men så snubblade jag över första boken och kände att det var ett tecken. Insurgent var ett så fint ex utav att den fick följa med. Cell av Stephen King verkade spännande! En perfekt höst bok.
Twilight böckerna fanns i denna utgåva när jag var liten. Den var välditg sällsynt och kostade sjukt mycket. Nu hittade jag första och sista delen! I ett jätte fint skick dessutom. Boken om att virka spetsar tyckte mamma passade mig bra, så jag har något att öva på.

V.34

Dags för en ny vecka och en återblick på den veckan som varit. Vädret höll sig fint nästan hela veckan och jag har fått mycket gjort.
Har passat på att slappna av och tänka på mig själv. Älskar denna mudmask från Formula 10.0.8
Testade även att göra mig en grön smoothie med spenat, ingefära, avokado,banan, lime och vatten! Blev lite sötare i smaken än vad jag hade trott och kände att det satt bra i min kropp.
En dag gjorde jag mönster men min katt tyckte att jag gjorde fel och försökte visa det för mig..
Kört en tidig leveransmorgon!
Och sminkat upp mig för en super fredag! Vi gick runt och delade ut godis/lappar/tidnignar till folk i gallerian och så hade vi en tävling där man skulle pricka bollar i min huvudkrog. Skojsigt!
Och så sprang jag ju loppet på lördagkvällen! Ser ni för övrigt hur snyggt min nya bh passar mina skins?
Söndagen fick bli lugn dag även att jag jobbade.

I början av veckan släpptes äntligen Walk on water! Jag har längtat så efter mitt favoritband och de gjorde mig inte besviken. Just nu går låten på repeat varje dag!
Hittade även denna låt i min Recomendations av spotify. Trodde inte att jag skulle gilla den men blev positivt överraskad.

Monthlymakers Augusti

När jag såg att temat till Monthly makers var kläder så fick jag tusen idèer i mitt huvud. Kanske skulle jag sy min pälskappa som bara ligger där? Eller kanske var det dags att sy min spexklänning till Danmarksresan jag ska göra med jobbet? Eller jag kanske bara skulle ta vatten över huvudet när jag för tredje gången försökt med tyg som inte räckte till en klänning jag skulle göra. Näh, ibland är det bra att ta livet lite enkelt och sy sig själv ett par nya pyjamas shorts!
Tyget är en stuv jag hittade på Stoff och Stil för 40 kr. Tyckte det passade mig ganska bra eftersom jag mer än gärna äter glass i sängen! Mjuka och super sköna att ha på sig även om bandkantningen gärna korvar sig.

Detta är mitt bidrag till monthlymakers augusti.

The Music run

Igår kväll var det dags- årets första lopp för min del! Jag anmälde mig till detta lopp för evigheter sedan och helt ärligt så var jag extremt otaggad när jag väl skulle göra mig i ordning. Jag hade haft migrän dagen innan, jobbat 4 dagar i sträck och tyckte bara att komma hem och äta godis lät trevligare. Men- Min mamma var jätte taggad på att få följa med mig in till stan och heja på så iväg det bar! Loppet jag sprang hette "The Music run" och är (tror jag?)skapat av samma företag som höll i "The Colour run night" som jag och Clara sprang förra hösten.
Loppet gick av stapeln vid Norra Djurgården, bakom Universitetet och var på 5 km. Jag har tappat lite på min löpning för att jag inte har haft så mycket tid till det, så jag startade ganska långt bak och hade som mål att springa hela vägen men i en långsamtakt.
Loppet bestod av olika musik genres så som Rock, Old school,Hiphop, Pop och Dance. Bästa låten att springa till står jämnt mellan Despacito och Wannabe med Spice girls. Kul med olika sorters musik och att varje km hade en egen genre. Var enkelt att hålla koll på hur långt man hade sprungit då.
Miljön var också vacker. Mycket små sjöar och solen sken på oss hela kvällen.
Kändes väldigt kul att springa detta lopp, men skulle jag springa detta igen skulle jag nog inte göra det själv. Var några framför mig som sprang 5 tillsammans hela vägen. De såg ut att ha så kul. Sen tyckte jag att det var dåligt att starten var 18, jag var i mål typ 18.40. Sedan skulle konserten med Nause börja 21? Kul att hänga kvar där själv så länge? Bättre planering tills nästa år!

Höst hype

I en ärlig ton så tycker jag att hösten redan har kommit.Det känns som höstmornar när man går upp, kjolarna man har på sig drar lite väl mycket. Jag ser fram mot varma koftor, boots och jackor. Sedan ser jag fram mot allt annat kul som kommer med hösten(typ julen haha. Mamma har sagt att om hon kommer på mig med att sjunga en jullåt till före hennes födelsedag så ligger jag risigt till...)
Min pinterest svämmar just nu över med höst förslag. Vi tänkte fira en ordentlig Thanksgiving dinner iår vilket ska bli spännande!Bara klicka på bilden nedan för att komma till min höst pinterest.