Ellinor

En bok som inte slutar lyckligt
Tårar i havet
Författare: Ruta Sepetys
Boken handlar om fyra ungdomar under andra världskriget.De flyr från helvetet som Sovjetunionen och Tyskland skapade. De ska ta sig över Östersjön hem till sin säkerhet. Men vägen dit är lång, svår och krånglig. Det är så det kan bli om man ska även smuggla med sig en polak som militären hellre ser död. Boken är gripande och beskriver en stor fartygskatastrof man aldrig har hört om i skolan. Det är en verklighets baserad bok men en fiktionelhistoria. Det jobbiga är att man vet att den inte kommer sluta så där lyckligt som man gärna vill att böcker gör. Den får fyra utav fem livbojar ifrån mig.
V. 16 Summary
Det känns som att jag har hunnit med en massa denna vecka samtidigt som att jag inte har gjort ett dyft. JObbat fyra gånger, varv kortaste passet varade i tre timmar. Sedan har jag även gymmat fyra gånger men inte tagit ut mig på det sättet jag önskade. Jag slaggade hos Chris och meckade hoj. Sov även en heldel vill jag få påpeka. Bakade lite kakor. Gått en massa promenader!Rensat garderoben, och shoppat. Fast bara lite.
 
 
Den här katten ville följa med mig hem. Det ville jag med.
En morgon när jag gick till gymmet fast jag egentligen var sjukt trött. Somnade nästan när jag satte på mig skorna, var inte skoj. Men det blev bättre när jag väl började springa på löpbandet.
 
Tre favoriter ur min release radar!
På spotify får man en gång i veckan(tror jag?) uppdateringar om vad jag borde lyssna på efter min musiksmak. Dels är det gamla låtar men även mycket nytt. Jag som lyssnar på mina spellistor minst tre timmar om dagen behöver ofta uppdatera för att inte tröttna(Idag hoppade jag HALVA min tränningspellista. Vilket säger en del om hur trött jag är på den) Jag tänkte dela med mig av några nya favoriter jag hittade i min releaseradar!
Har följt Sabrina Carpenter ett tag nu, och har älskat Thumbs sedan den släpptes. Men denna aukustiska verisonen är ny favorit.
LBSB gör grym musik, och denna är inget undantag. "Sluta gråta över någon annans lycka nu,Annars kan man tycka du,Bara står och hycklar ju"
Hade inte en blekaste aning om vem denna person var, men låten har gått på repeat under kvällarna hos mig. Riktigt fin låt!