En höstig dag

Hösten är verkligen här nu. Slogs av det imåndags när jag åkte i bromma. Så många träd som har ändrat färg, så många som börjar bära varmare kläder. Så många gånger jag druckit varmchoklad denna vecka. Jag är så otroligt taggad på hösten. Är också taggad på¨at åka till Öland ikväll. Bara komma bort ifrån allt vad stockholm innebär.
För övrigt så firade vi 500 dagars denna vecka. Så glad att jag har mon cherie <3

En ledig fredag och ett ufo

Vet ni hur länge sedan det var som jag hade en ledig fredag? Sist jag hade det var för fyra veckor sedan. Det kändes som lyx att kunna vakna sent och gå i pyjamas halva dagen. Vi handlade god mat, godis och prosseco dagen till ära. Minus är väl då att jag stänger hela helgen och att Chris är bortrest.
Men när Chris inte är här kan man hålla på med andra hobbies så som att sy. Närmare bestämt göra klart ett ufo! Har en skjorta till min pappa som legat i ett halvår bara för att jag inte pallat sy på knappar. Jag hade gjort året konstigt i ryggen så pga missnöjdhet har den inte blivit färdig förrens nu.

Nytt på spellistan

Älskar att denna låt får mig att vilja göra allsång med alla runt omkring mig.
 
The Fray gör det igen(insert heart emoji)
Detta är visserligen en fotbolls låt, men texten till den är väldigt mysig och gör en glad.
Så otroligt duktig tjej men en fantastisk röst!
En powerlåt.
En bra köra-bil-låt.
 

Rampfeber!

Här om dagen undrade Sabina om jag ville gå på dramaten och se på teater med henne. Man kan ju inte riktigt säga nej till ett sådant erbjudande så iväg for jag till Stan!(Min mormor var så stolt över att ett barnbarn var kulturell....)Översta bilden visar vilka härliga platser vi fick. Rätt i mitten.  Pjäsen vi såg heter Rampfeber och är en fars. Detta kan vara bra information att veta, för jag var så förvirrad i början. I pjäsen spelar de nämligen en pjäs. Den pjäsen handlar om sardiner och dörrar. Sedan är det ganska mycket sexistiska skämt, arabisk/norska schejker och lättklädda män, Den är speciell men på ett bra sätt och jag har i efterhand tänkt väldigt mycket på den och skrattat i min ensamhet. Verkligen rekomenderas, speciellt men en fin vän.

Under veckans gång.

Denna vecka har varit så ofantligt lång! Jag har börjat tolv och jobbat sent/stägning alla dagar. Det känns lite i kroppen kan jag säga. Men veckan har varit rolig ändå!
1/4 av alla kartonger som skulle kastas efter leveransen denna vecka...
Alltså dessa är dammvippor..just saying.
Detta är en tunnel jag går i när jag ska till och från jobbet. Snacka om läskigt att gå här själv.... tur mötte mamma upp mig en kväll! Kan också bara meddela att tunneln som kommer efter är som solen i jämförelse för det är så ljust.
Tror Morris saknar Chris lika mycket som jag gör(hans bil är ju begraven) Så morris har sovit med mig alla nätter.
Jag har dessvärre börjat känna mig förkyld. Läste någonstans att fläder ska vara bra mot förkylningar? Så jag har halsat denna fläder saft samt fläder te från te handlaren tvärsifrån vår butik. Kan väl kanske säga att jag inte känner någon större skillnad men gott är det!