Vintertid

Denna vecka har jag vaknat tidigt varje dag. Jag har också jobbat sent så jag har varit trött och lagt mig tidigare än vanligt(samt att Chris inte varit här och sett på serier tills midnatt så somnar man ju fortare) Men det blev ju lite fel när jag var klarvaken klockan 4 imorses då kroppen trodde hon var 5. Ah, segt det där. Låg och vände på mig fram tills halv sju, vaknade på golvet att att Chris petade på mig och sa åt mig att lägga mig i sängen istället.  Med andra ord var jag vääääldigt trött när jag kom till jobbet klockan 09.00 imorses.
 Denna vecka har varit så lång. Vår 14 pall julleverans i Onsdags har gjort mig i sådant julhumör att jag glömt bort Halloween. Många kunder har varit arga för att vi inte har haft saker kvar, många kunder har varit överlyckliga över alla julsaker. Blandade känslor det där.
Vi hittade även denna coola hatt bland julsakerna. Så sööööt.
Jag och min bror körde allt detta till myrorna. Bara skit som varit på landet i typ 50 år.
Och dessa horn. Ska så köpa mig ett par att ha hemma.
Sedan hade jag en flawless sminkning. Kände mig så snygg hela dagen.
Med en morgon som denna kan man inte vara på dåligt humör.
Sedan till helgens intressanta punkt- denna tårta. Smakar som piggelin. Kostade 60,- på matvärlden. OCH det är inte nötter i den. Alltså för bra för att vara sant?

Tre kaosernas helg

I helgen var det något av ett kaos. Vi skulle dels flytta allt som var kvar på landet hem till oss, städa vårt hus inför att Badbyggarna skulle komma på måndag och samtidigt hade jag en massa plugg. Jag mådde tyvärr dåligt och slutade med att jag spenderade hela min söndag till sängs för att kyra på mig. På måndag var de här så nu har vi nytt badrum! Och nu i tisdags köpte jag mig en ny dator så nu har kaoset flyttat in i mitt rum i form utav prylar och godis.
Pappa trodde vi köpte ett båtspel till honom när han såg kartongen. Så besviken han blev...
Mitt största bidrag till badrummet.
Här står då den gamla datorn som mina bröder envisas med att ha kvar....
OCH så här fint är mitt skrivbord. Skrev ett matteprov i denna röra igår haha. Det gick också bra! 11/15 rätt. Dock var jag så arg, för dels jobbade jag 06.30-14. Sedan barnvakatade jag från 16.00 till 18.40,sedan skulle jag hem och skriva detta prov jag stressat så för eftersom det stod TA TVÅ TIMMAR PÅ DIG. Skrev det på 30 min....

Är det verkligen fredag?

Det känns så konstigt att säga att detta var vädret under gårdagen och imorses när jag vaknade trodde jag på fullaste allvar att klockan var mitt inatten för att det var så mörkt fortfarande. Det positiva med regning och grått är ju då att mina mysljus är tända på fullstyrka och jag har ingen motivation till att gå ut. Det blir därför en plugga dag sedan åker jag till jobbet.  Känns helt galet att veckan redan är slut. Vart tog dagarna vägen?
 

Work out

Efter att ha haft mitt gymkort sedan Augusti så hade jag för någon vecka sedan lyckats slarva bort det. Men självfallet hade jag lagt det i träningsväskan I skorna... Det är inte alltid lätt. Jag tror det var Clara som frågade mig om jag var stressad då jag tappar bort så ofantligt mycket saker just nu. JAg svarade ialla fall något i stil med; varför skulle jag vara stressad? Men jag har nog kommit fram till det nu att jag är lite stressad i kroppen. Jag kommer behöva avsluta mitt barnvakts jobb då jag inte hinner med dem. Jag vill vara där, jag älskar att sitta och prata barnspråk ett tag på dagarna men jag kommer endast vara där två gånger denna månad, när de egentligen  vill ha mig där två gånger i veckan. Det känns orättvist av mig att behålla dem när deras jobb sätts på spel. Sedan måste jag börja träna mer igen. Jag har inte varit där sedan vi åkte till Öland för tre veckor sedan. Det känns i hela kroppen att lite spring och svett skulle göra mig gott. Det har bara inte blivit prioriterat av mig. Motivation någon?(Utöver dessa grymt snygga träningskläder)
 

Snart är vi där

VET NI VAD DE SADE PÅ RADION I MORSES? 9 VECKOR KVAR TILLS JULEN. WHOOP WHOOP.
För ett par dagar sedan var jag inne på Panduros hemsida. Jag vet inte vad jag egentligen skulle ha men de hade upp till 70% på sin "Outlet". Jag vara bara tvungen att kolla sedan hände det ena och plötsligt hade jag en korg på 240 spänn. Eheh, bara jul saker dessutom. Häng med så visar jag vad!
 
Börjar här med lite stickers. Dessa kostade mellan 10 och 15,- Köpte en som är på Norska bara för att kunna ge till min mamma och bröder, sedan en jag ska ge till Chris där det står "Do not open till 24 dec." Köpte även så fina silkes papper till smällkaramellerna.
Pyssel sett med papper och stickers, 10st wishlists vi ska skriva tillsammans i familjen och några tags.
Papper att ha till tillverkning av julkort, behöver bara ha en kompanjon att göra detta med!
Och slutligen dessa fina träbokstäver.  Vet inte riktigt vart de ska hänga, men jag kommer nog hitta någon fin plats. Nu ska jag försöka lugna ner mig lite på julen, och tagga inför Halloween istället!