Ellinor

Att ta tag i att göra saker
På senaste tiden har det känts så himlans lätt att skjuta på saker. Jag har nog inte varit på gymmet på en hel månad för jag skjuter på det och tänker att jag tar det en annan dag. Det kanske är naturlig att skjuta lite på saker men nu har det börja gå över styr. Exempel: När jag ätit min lunch på jobbet orkar jag inte diska min matlåda. Då måste man ju "förkorta" den tid man kan sitta ned. Där av säger jag: Jag tar det innan jag går hem! Men tror ni att när klockan slagit 21.30 och jag fortfarande är kvar så väljer jag att diska min matlåda? Absolut inte, då vill man ju hem. Detta slutar med att jag kanske diskar typ tre matlådor samtidigt eller så har någon annan redan gjort det åt mig. Det kanske funkar att göra så en gång, men varje dag? Inte okej. Samma sak så har jag skjutit upp på samtal, mejl, städning utav rummet och så vidare. Och skjuter man på saker och får en lååång to do list då blir man stressad. Så jag har gått runt och varit stressad för jag varit lat. Inte en okej situation att försätta sig själv i. Så denna vecka ska jag ta tag i saker är tanken! Har redan hunnit med att skapa en ny vana vid diskningen på jobbet, jag har skickat ett mejl och ska göra det andra snart, jag har skrivit hälften av alla julkort och jag ska göra 20 matte tal idag. Alla bäckar små. Sen så mår man ju sä jälva bra ikroppen när man får checka av någonting på sin lista.
SÅ här såg det ut härom dagen när jag påbörjade flera uppgiofter samtidigt. SKÖNT att det är borta nu!
Senaste fem ifrån mobilen
1. När sminket blev som man ville och man kände sig dö läcker.
2. Vaknade upp till detta. Där hade han lagt sig frivilligt och låg och purrade. Ville verkligen gosa med mig.
3. När man tackat nej till utgång och får denna på snap mitt inatten.
4. När man inte kunde sova och låg och scrollade. En riktig tankeväckare så att säga.
5. Asså detta pepparkakshus. HUR FINT? Vill göra ett i år bara för att få göra så fint. Alla i familjen var på denna ide!
Minder ångest
Vilken julklappsångets jag fick igår. Ville bara köpa allt på en gång. Så satt som en galning i två timmar och bara sökte efter grejer, slutade med att jag hittade en del men slutade också med...
En mindre shopping tur på hm. Shit pommes frit vad det gnagde mig hela dagen på jobbet. Visserligen var det tre julklappar med, så 6 plagg var till mig..,hehe. Nu får jag hålla mig tills lönen kommer,har nästan allt planerat på vad som ska köpas. Ännu bättre är ju att jag skulle vart ledig idag men behövde åka till jobbet ändå! Så när veckan är slut kommer jag ha ish 38/40 timmar. Wiho säger decemberlönen.