Ellinor

Jag är bara menslig
(Bara för att på peka det,titeln kom jag på mitt inatten och fick ett sådant skrattanfall att jag nästan väckte en tungt sovande Chris. Fick ialla fall en buff från honom för att jag skulle hålla tyst...)
Som ni ser så har denna vecka och nästa vecka helt fullt upp. Denna vecka jobbar jag 5 dagar, har övningskört varje dag hittintils,för nästa vecka på onsdag är det uppkörning.  Är faktiskt sjukligt nervös, men mest över teorin. Som jag svurit över den de senaste dagarna. Nästa vecka jobbar jag 4 dagar, har uppkörningen och ska även träffa en familj jag ska eventuellt börja sitta barnvakt för. Ska bli väldigt spännande! Men utmattande. Om det blir tyst så vet ni varför.
Och så var vecka 20 klar
Veckan började med en massa gos. Var nämligen så att jag var ledig både måndag och tisdag. Fast jag var fullt uppe med saker så som skjortor och videor. Så jag var väldigt produiktiv
Skjortan var enutav Chris 20 år's presenter. Han fick också grejer till sin gopro, lite drinkgrejer och fisketillbehör. Han vart väldigt glad utav presenterna, så mös vi en massa den kvällen och fick äta go glasstårta!
Efter detta har jag jobbat varje dag. Veckodagarna 10-15 och helgen 10-19/09.30-15. Under de andra dagarna var jag så trött att jag kom hem, sov, åt middag, sov, pratade med Chris och sedan gick vi och lade oss...
Några negativa saker:
- Att jag snubblade på vägen till jobbet, rev upp mina byxor, förstörde min klocka, gjorde illa mitt knä och skorna fick riktigt fula märken. Men, sådant händer och byxorjna får bli Shorts, klockan hade försäkring så borde gå att fixa till.
v.19
Alltså, hur fort gick inte den här veckan? Den verkligen bara flög iväg... Men det är ju kul på sitt sätt också.
Jag fick vara med på min VDs instagram! Är man kung så är man.
Dagen efter jag lade ut denna bild på instagram så klippte han av sig håret...haha, bra tajming!
 
Jag och Sabina hade en helt grym "inte-jobba-kväll" på jobbet. Vi hamnade i samma team också.
Ett väldigt mysigt paket dök upp också! Beställde Morsdags boxen till mig själv, men lite går nog till mamma.
Den var en bra uppmuntran eftersom jag skulle jobba hela helgen. Och allt har vart knas och kaos. Men det är sådant som händer.
Denna herre har legat på min säng varje dag....
Dessa två var bland annat min års present till Chris som jag byggde tidigare i veckan. Är inte helt nöjd men det var kul!
Jag och Chris firade även ettårsdag i söndags.Efter jobbet åkte vi till Mall of Scandinavia, åt ganska så dålig mat, såg på bio och myste. Helt underbart alltså.