Glossybox Mars

Kan ni gissa om jag blev förvånad när min glossybox bara trillade in förraveckan? Förra gången tog det en och en halv vecka efter att jag fick meddelandet om att den var skickad, denna gång tog det tre dagar? Så förvånad vart jag garanterat.
Denna gång var jag faktiskt inte lika nöjd. Det stora fokuset var på Mascaran Artist Lashes Mascara(Emitè Make up) men den tyckte jag föll platt i mina ögon. Längd gav den, men blev mest klumpigt och den kliade efter tre timmar på. Borsten Rose Gold Large Angled Face brush(Luxie Beauty) var verkligen mjuk och fin. Har verkligen noll koll på borstar, men det fungerar väl till sitt syfte? Poäng för färgen också.
Derma Spa Goodness Lotion (Dove) var den produkt jag kommer ha mest användning av. Den återfuktade ganska så bra men jag gillade inte doften på den då den doftar väldigt konstgjort. Inte alls så mysigt som Dove brukar dofta.Blow up- thickening mist (Blow Pro) är inget jag alls kommer använda. Tyckte inte den gjorde så mycket skillnad i mitt hår, åandra sidan har jag ju väldigt tjockt hår som det är. Sist ut är White Now Gold(Pepsodent) är en tandkräm. Den ger inbillningen att tänderna är vitare än de är. Så ja, passar väl en kväll när man ska ut och dansa och vill ha fin fina tänder.
 
 

Påsken 2016

Denna påsk har varit mysig, det har ju varit ett sådant fantastiskt väder! Men ändå har jag mestadels varit inne. Jobbade under skärtorsdagen,påskafton och påskdagen. Men det var kul på sitt sätt också, barn som letar påskägg och inte förstår riktigt vad det är. Vi har haft så mycket påskpynt på jobbet också, och påskmiddag hemma :) Fick ett gigantsikt ägg av Chris, som han fyllde med läsk och cider... Sen ett litet påskägg av mamma med Forzen kinderägg...Hoppas att ni också har haft en trevlig påsk!

Glossybox

För ett bra tag sedan(som har legat lite halvt bortglömd) så fick jag min första Glossybox! Har tänkt en längre tid att det vore en rolig grej att testa, och för 139 kronor i månaden så är det ju alltid kul.
I boxen fick jag en ögonfransböjare från Hot Makeup, tandkräm från Oral-B, ett matt läppstift ifrån Teeez Cosmetics, en ögonfrans primer från Benefit och en ögonbrynsgel från Elizabeth Mott.
Nöjdast är jag nog med den sist nämnda då det är något jag aldrig själv skulle ha köpt men upplever ger min makeup en ofantligt bättre look. Den jag är minst nöjd med är nog Läppstriftet då det var en jätte fin färg,men den håller inte alls länge.

Pappas 60 årsdag.

 
Nu har min kära pappa fyllt 60! Vilken mysig dag det blev. Han fick gå på trädgårdsmässan men min mamma på morgonen, hämta sin present på eftermiddagen(en ny kamera) och som passande present hade jag köpt ett minneskort till honom. Gofika med hela familjen innan vi åkte in till Gamla Stan och åt middag på Seta. Maten var helt okej då men mådde så dåligt efteråt. Åt ialla fall en Margarita Pizza och Pannacotta som efterätt. Sedan en mysig promenad igenom stockholms smågator innan vi kom hem. Grattis ännu en gång käre far.