Ellinor

Midsommar 2016
Midsommar helgen var helt magisk. Det var en sådan befrielse att få lämna stockholm och allt det innebär för ett par dagar semseter. Jag och Chris åkte upp till Morfar på fredagmorgonen och kom fram lagom till lunch. Efter lunchen så var det att byta om och traskaiväg till midsommarstången.
 
Efter allt dansande så gick vi till Hembygdsgården och fikade en massa. Sedan bar det hemmåt och en massa bad/fiske, middag och flera liter jordgubbar.
Dagen efter sken solen med starka strålar(gissa vem som brände sina axlar..) vi båda var ordentligt trötta så vi var ganska nere när vi sakta men säkert körde mot stockholm igen. Vi kom fram till att vi får åka på dagstur tillbaka snart.
Ett (par) sommar fynd
För ett tag sedan när jag hade en ledig dag var jag och mamma på shopping tur. Egentligen så var det inte några fynd som jag trodde skulle bli. Men H&M hade en jätte stor rea och där fyndades mycket som denna jumpsuit.
Mönstret på den är ju för underbart! Sedan så var det ju den håär koftan får Coahcella som jag drömt om. Jag har tänkt på den sedan lanseringen, men inte köpt för att jag trodde inte den skulle passa. Nu fyndades den för 75 pix. Så värt.
Denna väskan då kanske ni undrar. Jo märket är ju mitt favorit; Ceannis. Dena var knappt använd och kostade en tiondel av orginalpriset. Så, kändes väldigt värt för mig att köpa den. Älskar den och har användt den varje dag typ sen jag köpte den. Min favo färg också.(är mörkare i verkligheten än på bilden.)
Några andra som fyndat nydligen? :)
 
På jobbet
Just nu spenderas nästan alla dagar på jobbet. I helgen var jag ansvarig för öppning på lördagen och jobbade fram tills 19. Gjorde samma sak på söndagen fast till 20. Denna vecka var jag ledig imåndags, sen jobbade jag på tisdagen, igår var jag på jobbet mellan 09..30-21 för vi hade personalmöte(i fyra timmar) När jag inte är på jobbet ligger jag mest i sängen och sover för jag är så förkyld och just nu har migrän. HAr haft det de senaste dagarna(och då hjälpte inte personalmötet utan mat)
Vaknade mitt inatten och hade denna vy. Ganska fint ändå att ligga och vara filosofisk till mitt inatten.
Kolla mitt mesiga försök till att göra två inbakade flätor på mig själv vid sju på morgonen. Slutade att allt hamande i en tofs istället.
Dessa var våra kalaspåsar till söndagen. Och det typ en över när allt var klart.