Ellinor

Glossybox Juli: Travel On
Då är det dags att se vad som låg i månadens lilla Glossybox! Hade nästan glömt bort att jag skulle få den, så vart väldigt förvånad när brevlådan var överfull.
I denna box:
1. Smoky eye pen- Rodial: Denna tror jag kommer bli en god vän i min sminknessesär. Förstår dock inte riktigt vad tanken är att den ska vara?En eyeliner? En ögonskugga? En hybrid Eyeliner/Ögonskugga? Dock höll den bra tyckte jag. 3/5
2. After sun lotion Monoï- De bruyere: Jag bränner mig mycket och tror därför denna kommer passa mig, tycker att den var skön mot huden, vet inte riktigt om den gjorde så stor skillnad mot min solbrända hy dock? Minus på doften. 3/5
3. Elizabeth Mott- Sherbet Cleanser: Jag som  bara älskar Elízabeth Motts produkter! Förväntningen på den var hög och den höll för mig! Är dock inte så förtjust i produkter du måste kleta ned fingret i. Så förpackningsmässigt kan det absolut förändras. 4/5
4. Hair rings- Nomnom : Många på jobbet använder dessa och tycker dem är bra. Jag tycker kanske att de gör lite ont i hårbotten av dem,kan ju också vara för att jag har så tjockt hår.Men gillar tanken bakom dem och att man kan återställa storleken på dem!4/5
5. Vivid Matte Liquid lipstick- Maybelline
Denna produkt såg jag så mycket fram emot att få testa. Jag älskar färgen på den, jag gillar konsistensen MEN SMAKEN ÄR FÖRJÄVLIG. Smakar tvål. Sedan höll den inte heller så länge som jag önskat och den kladdade ut sig lite(där var jag kanske lite otålig också för jag skulle iväg.) Tror att den kan passa bra en utekväll på stan när man inte ska äta eller dricka. 3/5
Singoalla klänningen
För väldigt längesedan var jag i kungenskurva och köpte en massa tyg. Närmare bestämt var det dagarna innan min uppkörning, den 27 maj. Jag visste vad det skulle bli av alla tyger, men först nu har jag tagit mig tiden att avsluta ett plagg. Har känt mig ganska less på att sy under våren, men känner nu att jag är taggad på det igen! Vilket är en sådan härlig känsla, det är ganska avslappnande att få sitta och pilla med sitt egna.
Jag har tagit mig tiden att sy en singoallaklänning efter detta mönster. Tyget är en stuv ifrån Ohlssons.
 
Den blev liite stor på lilla mig, men jag älskar den. Luftig att svänga omkring i och mjuk mot kroppen. Kommer definitift sy en till och ändra mönstret lite. Är ialla fall hel nöjd med den!
Leksand Sommarland
Igår smällde det! som jag hade längtat efter att få åka till Leksands sommarland. Vi har haft planerna uppe på det länge, och jag ville verkligen få den där nostalgi känslan eftersom jag var där mycket som barn.
Vi startade vid 7 och hade redan då klarblå himmel med oss. Den höll under hela dagen, minus några moln vid 4 tiden. När vi väl kom fram så var det inte mycket kö och vi hade förhandsbokat biljetter. Smidigt. Blev insläppta redan 09.40.
Glad var jag i min nya solhatt från Flying Tiger och till en början var det bara vi där. Vi badade först och njöt länge av lugnet.
Grabben fick testa på både skarpskytte, guldvaskning och pilskastning med vinst! Blev den söta tigern till lilla mig.
Fick mig även en ny kompis! Utöver bad, skytte och kompisar så testade vi klättring i träd, ni vet över broar med säkerhetslinor? Avskyvärt var det,kanske inte var en höjdskräckspersons bästa val. Lite tur hade jag ändå, tjejen bakom mig började gråta av rädsla efter 2 hinder, hade jag varit fast där med henne så hade det inte gått kan jag lungt säga. Men de hissade ned henne tillslut så hon fick göra annat.
Sen blev det såhär mycket folk vid 13-tiden. Inget för den som ogillar folkmassor alltså. Sen får man ha en blåsa av stål då det var typ 10/15mins kö till alla toaletter överallt.
Så här såg himmlen ut när vi lämnade leksand. Hel tur med vädret.
Sen stannade vi och köpte 20 kg knäckebröd på vägen hem.
Denna bild tog jag i lite små frustraion. JAg körde nämligen från Leksand då Chris var så trött. Väl i Hedemora var klockan 18.30 så jag kände att jag behövde äta. Då valde jag att köpa en kaffe att dricka på vägen hem. MEN för mig som inte har haft körkort så länge kändes det inte bekvämt med att surpla på latte när bilen rullar i 100 km/h. Tänkte att jag skulle stanna på en rastplats och dricka, men de skyltarna sitter så dåligt utplaserat att man hinner köra förbi innan man ser dem. Tror jag körde på i 40 minuter innan jag lyckades hitta någonstans att stanna. Då var kaffet kallt. Mindre glad Ellinor då alltså. Har heller aldrrig kört en sådan lång sträcka (16,2mil) så det var en utmaning physiskt. Tänka på allt själv då Chris snarkade på. Summan av kardemumman var en bra dag.