Ellinor

Januari
Det känns helt sjukt att mer än halva Januari har passerat oss förbi. Det nya året går verkligen med raket fart!
Jag har hunnit göra tre inventeringar för samma kedja där de tre skiljde sig brutalt. Första inventeringen tog mellan 6-19 under en måndag. Det var ungefär som jag förväntat mig men vi hade hoppats så klart på att vara snabbare!
Den andra inventeringen höll på mellan 6-23. Dock gick jag vid 20 för att det tog mig två timmar(!) att komma hem(pga tågfel, tunnelbanor och pojkvän) Den sista inventeringen gick mellan 6-11. Sen var hela butiken och lagret klart. Alla blev så sjukt förvånade av det, men skönt för mig! De andra två dagarna den veckan var jag på Andy's vilket var skoj men helgen var så behövd. Jag somnade och sov som en stock inprincip hela den helgen, fast såg en ganska många avsnitt utav Grey's Anatomy.
 
Förra veckan jobbade jag endast tre dagar, men det var ändå slitsamt. Sedan var jag ledig, men jobbade även på lördagen. Den här veckan jobbade jag igår och idag, sen är jag ledig fram tills på lördag. Vilket är skönt men konstigt. Vad gör man när man är ledig mitt i veckan liksom?
Så här ser min instagram ut för tillfället, väldigt vitt och tråkigt. Längtar att få fylla upp den med en massa färg!
Starten på det nya året
2015
Ja då är det redan dags för ett nytt år. 2015 har varit ett helt jävla kaos kan man lätt säga. Men det har också varit ett bra jävla kaos. Det var kaos med att orka det sista i skolan,att träffa vänner, att jobba, att ta studenten men nu iefterhand kan man verkligen känna: WE MADE IT. Det har varit såklart lite sorg men också väldigt mycket glädje i det jag gjort. Så jag ska väl föröska sammanfatta detta i bilder då mitt ordförråd har svikit mig.
 
Januari tills mars spenderades på praktikplats där jag lärde mig mycket om försäljning, konstruktion av företag och fick en fantastisk kärlek till väskor. Går fortfarande förbi deras avdelning på Åhlens varje gång jag är där, håller mig lätt uppdaterad på deras hemsida osv. Var annnars ganska kallt och jag fick vara med på formex!
April och Maj. Dessa månader var de tuffaste under 2015.Till mesta dels för att det var mardrömmar varje natt efter att jag svimmat,tankar om sjukdomar(nu var det ju inget farligt) och att leva i ovisshet. Insåg sedan att jag behövde ändra mig, bli mig själv igen. Så jag sa hejdå och öppnade upp mig för världen som aldrig förr. Och sökte in till högskolor.
 
Juni får en egen månad. En månad full med lätt ångest, med så mycket glädje och så mycket sorg. Men den 5 juni stod jag där med min yrkesexamen i väntan. Med glädjen i ansitket och tårarna över att inte få komma tillbaka till min symaskin. En början på det ultimata sommarlovet.
 
Sommaren
flöt på något sätt ihop helt. Jag söp hemma hos krystian, sov på golvet hos chris för det var så olidligt varmt, kramats med folk jag bryr mig om, blivit katastrofalt solbärnd och haft the best time of me life.
Fyllde även 19. Vuxet.
Augusti-Oktober. Och vuxet blev det. Har var jag på tre anställnings intervjuer(efter 53 ansökta jobb) och lustigt nog fick jag två anställningar också! Andys Lekland I Bromma och TGR. Jag lärde mig om att sköta kassor, öppna butik, fick åka på kryssning med min bästa syster som jag älskar så innerligt och vi hade så kul(Ialla fall som jag minns det, speciellt när vi dockade i Mariehamn och det gungade något fruktansvärt så att jag trillade ur sängen och hon och jag gick på toalett besök.)
 
November och december var nog de två jobbigaste månaderna i mitt liv. Till mesta dels för att jag jobbade cirka 220 timmar på en månad. Och det var ganska tungt att jobba så många 11 timmars pass som jag gjorde. Förskte även köpa julpynt men Chris tyckte inte det var lika skoj som jag tyckte, hade massa fina hårdagar och smycken samt världens mysigaste julbord.
Så tack för detta 2015. Du har gett mig så otroligt mycket som jag är så tacksamför. Och 2016, lets kick ass!