Syfestivalen

För drygt en vecka sedan så anlände syfestivalen till stockholmsområdet. Den tar plats två gånger om året i Älvsjömässans lokaler. Det var med mycket glädje mamma och jag travade oss dit tidigt på morgonen. Vi valde även att förköpa våra biljetter så de fanns i min mobil, vilket tog oss cirkus 10 sekunder från att vi anlände i den kassakön att gå vi kom in. Mina pengar flög åt höger och vänster och riktigt nöjd blev jag.
Inköpslista:
Sytrådar-10 kronor st.
Overlockstrådar-6 st för 100 kr.
Mönster-4 för 100kr
Sax med extra breda blad-20 kr
Trikåtyg-mellan 20 kr och 60kr.
Jag köpte även massa spolar till singer men som visade sig inte passa till min maskin :( Hela vistelsen var på tre timmar, och det var bara en massa tanter överallt! Helt galna var dem(och otrevliga) Vid ett tilfälle sa två tanter till varandra":har hon köpt parkeringstillstånd eller?" Fattar inte hur man kan säga så,alla får stå så långtid de själva vill vid varjestånd.
 

En tisdag morgon

Idag är jag helt slut i kroppen känner jag. Nu är jag inne på min fjärde Jobb dag,  bara imorgon kvar och sen ett par dagar ledigt! Dock har jag inte mycket att göra eftersom både min och min mammas symaskiner har gått sönder (samtidigt?) Så jag lär väl se serier och bli friskare. Nästa vecka är ju sportlovsveckan så lär väl bli jobb varje dag..

Vecka 6

Jobbet denna vecka var ganska roligt, jag fick öppna tre dagar i rad, försöka övertala folk att äta våra minisemlor på semeldagen, läsa mitt horoskop som stämde så roligt in, städa och leva livet helt enkelt.
Helgen spenderades hos Chris med mys, snöbollskrig och god mat. Han har även snickrat en egen låda åt mig i hans garderob(den är lila i verkligheten)
Men det var ändå skönt att komma hem på söndags kvällen, ialla fall tyckte Morris det som lade sig på chris inprincip.