Ellinor

Syfestivalen
För drygt en vecka sedan så anlände syfestivalen till stockholmsområdet. Den tar plats två gånger om året i Älvsjömässans lokaler. Det var med mycket glädje mamma och jag travade oss dit tidigt på morgonen. Vi valde även att förköpa våra biljetter så de fanns i min mobil, vilket tog oss cirkus 10 sekunder från att vi anlände i den kassakön att gå vi kom in. Mina pengar flög åt höger och vänster och riktigt nöjd blev jag.
Inköpslista:
Sytrådar-10 kronor st.
Overlockstrådar-6 st för 100 kr.
Mönster-4 för 100kr
Sax med extra breda blad-20 kr
Trikåtyg-mellan 20 kr och 60kr.
Jag köpte även massa spolar till singer men som visade sig inte passa till min maskin :( Hela vistelsen var på tre timmar, och det var bara en massa tanter överallt! Helt galna var dem(och otrevliga) Vid ett tilfälle sa två tanter till varandra":har hon köpt parkeringstillstånd eller?" Fattar inte hur man kan säga så,alla får stå så långtid de själva vill vid varjestånd.
 
En tisdag morgon
Idag är jag helt slut i kroppen känner jag. Nu är jag inne på min fjärde Jobb dag,  bara imorgon kvar och sen ett par dagar ledigt! Dock har jag inte mycket att göra eftersom både min och min mammas symaskiner har gått sönder (samtidigt?) Så jag lär väl se serier och bli friskare. Nästa vecka är ju sportlovsveckan så lär väl bli jobb varje dag..
Till alla oss som behöver en annans andetag
Jag kan bara inte somna idag,hur trött jag än är. Kan vara för att Chris inte har kommit, men jag vet ju att han är påväg... aja här får ni lite natt humor av mig