Ellinor

Them Christmas presents
Hej Alla glada! Vilken fin julafton det blev för mig, även om min önskan om snö inte uppfylldes. Nåja, det blir väl kanske snö nästa vinter?
Tänkte att vi kunde ta oss igenom min julafton och alla fina presenter.
I julstrumpan fann jag mig pyssel. Dels Winter dome från panduro att göra själv, men också ett kolritset. Har nog inte insett hur mycket jag saknat att rita förrens jag satte en penna på pappret. Tur att mina föräldrar känner mig så väl så att de visste att jag skulle få tråkigt om jag inte fick något pyssel att göra under dagen.
Morris kom senare på julafton med denna fina pjyamasen! ÄLSKART.
Tant grön får nu göra sällskap till tant gräddelin och vad passar då bättre än ett par lila salt och peppar kvar? Önskade mig dessa förra året redan, men mamma och pappa köpte dem på mellandagsrean åt mig så de har väntat länge i garderoben.
Både mamma och Chris prickade in mina favoriter från Rituals.
Badkudde från mamma och en hårhandduk ifrån Chris.
Nu när jag har den sista boken så kan jag ju inte vänta längre på att läsa klart allt, eller?
FICK TYP VÄRLDENS BÄSTA GREJ. En skräp uppsamlare till min overlock. HUR BRA? Sedan så ökade insperationen med dessa böcker.
Teknikmässigt blev det en blurayläsare till min dator, ett par urbanears och spelet Overwacth.
Och fina älsklingen min köpte en handväska jag dregglat efter sedan september. Från Ceannis i fejkläder.
Sedan fick jag verktyg! Har önskat mig egna hur länge som helst då jag tycker att man ska ha ett eget "kit" med verktyg. Sedan tror jag att pappa och Chris är lite trötta på att jag lånar deras så fort jag ska göra något.
Jag är så sjukt tacksam för allt jag fick. Älskar min familj och att de tänker på vad jag önskar mig. Även om allt kan inte mätas i paket så blir man ju skrämd av hur folk har det i andra länder. Därför var 4 av mina julgåvor bortskänkta via actionaid. Sedan köpte jag även en nalle till mig själv där 60 kr gick till Rädda barnen. Många bäckar små för att hjälpa alla i världen.