Ellinor

Årets musik
Tänkte att vi skulle prata lite om åretsmusik som har varit. Musik är ju en stor del av allas vardag(skulle jag vilja påstå) man lyssnar till och från jobbet, på jobbet, på natten, ja nästan konstant när man vill. I år har jag varit feg med att upptäcka nya låtar och artister, men där mot uppskattat "gammal"(läs 2014-2015) musik mycket mer.
Denna låt kanske är väldigt mainstream, men shit vad jag älskar den. Detta är en utav årets powerlåtar för mig. Finner en sådan självkänsla och styrka i den. Vill alltid kläupp mig och sminka mig som bäst i världen när jag hör den.
Också en powerlåt. Denna låt, när man går på tc, så känns det lite som att man är på en runway lik den här i videon. Love it. Selena Gomez, jag bara bockar och bugar.
Vore inte likt mig att inte ha med något elektroniskt, men tycker att det har sinat lite på den fronten? Känns som att allting ska vara passande för radio så att tyvärr har liksom den RageEMD/Hardstyle som jag älskar tystnat lite. Men vi får hoppas på mer nästa år!
Simple Plan betyder två saker för mig- Islka eller lycka. Antingen vill man skrik sjunga som ens tolvåriga jag gjorde till låtarna för man är arg, på livet, kärleken, familjen ja vad som helst. Men de finns de där låtarna, som man vill sjunga med i för kärleken som ligger bakom dem, för att man vet att det blir bättre. För man ibland behvöer låtar som liknar lite kärlekssmörj för att må bra. Dessa två låtar har släppts i år, men rekomenderar så klart hela albumet Taking one for the team.
Detta är i sig också en powerlåt. Älskar att lyssna på den när jag är själv. Man hittar alltid något nytt i låten man gillar, en ny text bit, en ny takt. Får mig att känna mig oövervinnlig och något skottsk?
Hela låten i sig. Gör mig lycklig?
Årets Cover. Obeskrivligt vacker.
Alltså ja, årets utgångslåtar för mig. Blir festglad av desa! LBSB, jag håller hårt i er tills nästa år.
 
 
 
Feber yra

 
De senaste dagarna har spenderats ihopkrupen i  min säng. Det började så himla konstigt. Jag vaknade i måndag och mådde bra men hade lite halsont, som försvann när jag drack te. Tänkte inte mer på det och åkte till stadium för att shoppa på mellandagsrean. Väl där när jag stod i kassakön(ODDSEN att BÅDA kassorna fick GIGANTISKA returer precis innan jag hann dit.) När jag stod där fick jag en osynligsmäll i huvudet, kände mig alldeles yr och såg svarta fläckarna kommandes. Fan fan fan, inte svimma nu Ellinor. Sprang till närmsta omklädningsrumm och vilade mig en stund. Där var det svalt och skönt. Efter en fem minuter så betaldade jag, gick till ikea och åt mat, innan jag åkte hem. Då kom frossan från helvetet.Inte ens min 30 gradiga bil gjorde saken bättre. Frös som jag aldrig gjort förrut. Somnade om när jag väl var hemma, pallrade mig iväg till jobbet för världens mest oproduktiva dag. Sedan dess har jag legat i sängen och vilat ungefär. Valde att stanna hemma idag med även om jag mår bättre, men svårt att stå i kassan utan någon röst. Tänker helt enkelt vila idag så får vi se vad morgondagen bjuder på. Så knarkare av värktabletter och halstabletter är jag just nu. Känns ju lite sådär.
Them Christmas presents
Hej Alla glada! Vilken fin julafton det blev för mig, även om min önskan om snö inte uppfylldes. Nåja, det blir väl kanske snö nästa vinter?
Tänkte att vi kunde ta oss igenom min julafton och alla fina presenter.
I julstrumpan fann jag mig pyssel. Dels Winter dome från panduro att göra själv, men också ett kolritset. Har nog inte insett hur mycket jag saknat att rita förrens jag satte en penna på pappret. Tur att mina föräldrar känner mig så väl så att de visste att jag skulle få tråkigt om jag inte fick något pyssel att göra under dagen.
Morris kom senare på julafton med denna fina pjyamasen! ÄLSKART.
Tant grön får nu göra sällskap till tant gräddelin och vad passar då bättre än ett par lila salt och peppar kvar? Önskade mig dessa förra året redan, men mamma och pappa köpte dem på mellandagsrean åt mig så de har väntat länge i garderoben.
Både mamma och Chris prickade in mina favoriter från Rituals.
Badkudde från mamma och en hårhandduk ifrån Chris.
Nu när jag har den sista boken så kan jag ju inte vänta längre på att läsa klart allt, eller?
FICK TYP VÄRLDENS BÄSTA GREJ. En skräp uppsamlare till min overlock. HUR BRA? Sedan så ökade insperationen med dessa böcker.
Teknikmässigt blev det en blurayläsare till min dator, ett par urbanears och spelet Overwacth.
Och fina älsklingen min köpte en handväska jag dregglat efter sedan september. Från Ceannis i fejkläder.
Sedan fick jag verktyg! Har önskat mig egna hur länge som helst då jag tycker att man ska ha ett eget "kit" med verktyg. Sedan tror jag att pappa och Chris är lite trötta på att jag lånar deras så fort jag ska göra något.
Jag är så sjukt tacksam för allt jag fick. Älskar min familj och att de tänker på vad jag önskar mig. Även om allt kan inte mätas i paket så blir man ju skrämd av hur folk har det i andra länder. Därför var 4 av mina julgåvor bortskänkta via actionaid. Sedan köpte jag även en nalle till mig själv där 60 kr gick till Rädda barnen. Många bäckar små för att hjälpa alla i världen.