Ellinor

Ta tag i sensommaren

Här ligger jag och njuter av att ha alla kuddar för mig själv en stund. De tre senaste dagarna har spenderats med migrän från morgon till kväll så känns tacksamt att vakna utan det en dag. Sen har jag inte fått sova heller då mina grannar ska göra om sin uppfart och beställde en kontainer som kom kl 05.45 imorse. Wiee på det. Sedan började de arbeta på engång med att såga, hamra och slamra. Idag ska jag ta tag i min to do lista. Innehåller att hänga upp krukor och rensa lådor. Spännande det där! Nu när hösten börjar närma sig känns det bra med att kunna städa ur. Känna dock konstigt att få höst när det var 27 grader här om dagen...

Kräftfiske 2016
Här har vi en halvglad Ellinor som var ganska så fuktig. Det var nämligen dags för kräftfiske i helgen! Detta gör vi hos min morfar och vi hade tur nog en plats nära huset så båt turen gick på 15 min.
Det blev kallt och jag var trött. Detta var hinkarna vi kom hem med på natten.Cirka 130 kräfter kokades och 30 tillbaka i vattnet.
Dagen efter tog vädret ett 150 graders sväng och det blev varmt med sol hela dagen inprincip. Jag och Chris tog oss en tur till Ludvika(läs dollarstore) Det var en rolig resa och jag hittade en massa nudlar!Sen blev det hem och dags för att duka.
Det är roligt att det är perfekt selfisol hos min morfar. Alltid bra bilder haha. Mysigt var det att få ta en minisemester. Nu börjar jag känna mig igång inför hösten igen!
Bra saker med en ledig regning dag.
Idag hade jag en ledig dag. Under denna tid ska man passa på att njuta med att göra sköna saker. Så som att:
 
-Lyssna på en favorit lugn spellista
-Kolla runt på en massa saker på EBAY. Eventuellt steg:Beställa saker man kanske inte behöver ha på Ebay....
-Hänga på tumblr
 
 
 -Tända en massa mysljus och lyssna på stormen utanför
-Dricka en massa gott te
-BONUS; googla hur man spår i teblad.
-Äta en massa gott.