Ta tag i sensommaren

Här ligger jag och njuter av att ha alla kuddar för mig själv en stund. De tre senaste dagarna har spenderats med migrän från morgon till kväll så känns tacksamt att vakna utan det en dag. Sen har jag inte fått sova heller då mina grannar ska göra om sin uppfart och beställde en kontainer som kom kl 05.45 imorse. Wiee på det. Sedan började de arbeta på engång med att såga, hamra och slamra. Idag ska jag ta tag i min to do lista. Innehåller att hänga upp krukor och rensa lådor. Spännande det där! Nu när hösten börjar närma sig känns det bra med att kunna städa ur. Känna dock konstigt att få höst när det var 27 grader här om dagen...

Kräftfiske 2016

Här har vi en halvglad Ellinor som var ganska så fuktig. Det var nämligen dags för kräftfiske i helgen! Detta gör vi hos min morfar och vi hade tur nog en plats nära huset så båt turen gick på 15 min.
Det blev kallt och jag var trött. Detta var hinkarna vi kom hem med på natten.Cirka 130 kräfter kokades och 30 tillbaka i vattnet.
Dagen efter tog vädret ett 150 graders sväng och det blev varmt med sol hela dagen inprincip. Jag och Chris tog oss en tur till Ludvika(läs dollarstore) Det var en rolig resa och jag hittade en massa nudlar!Sen blev det hem och dags för att duka.
Det är roligt att det är perfekt selfisol hos min morfar. Alltid bra bilder haha. Mysigt var det att få ta en minisemester. Nu börjar jag känna mig igång inför hösten igen!

Bra saker med en ledig regning dag.

Idag hade jag en ledig dag. Under denna tid ska man passa på att njuta med att göra sköna saker. Så som att:
 
-Lyssna på en favorit lugn spellista
-Kolla runt på en massa saker på EBAY. Eventuellt steg:Beställa saker man kanske inte behöver ha på Ebay....
-Hänga på tumblr
 
 
 -Tända en massa mysljus och lyssna på stormen utanför
-Dricka en massa gott te
-BONUS; googla hur man spår i teblad.
-Äta en massa gott.

Midnattsloppet 2016

 I lördags var jag, Clara och 25.000 andra ute och irrade omkring på Stockholmsgator. Nämligen årets midnattslopp! Jag förväntade mig inte så mycket då jag tyckte det var sådä att springa det förra året men iår var det riktigt kul faktiskt! Gick bra också, hade ett bra tempo(för att vara så otränad) och kom in på 1,19!
Sprang mina första 3 km på 22 min, 5 km på 39 sen vet jag inte vad som hände därefter haha. Men roligt var det! Nästa år blir det traddition.

Vuxen presenter.

När jag fyllde år fick jag en massa finfina presenter! Tänkte ta mig ett samlat inlägg om dessa.
Vinstället fick jag från familjen(är från Flying Tiger) Mojiton kommer ifrån Clara, Päronlikören från Chris, Fireball från Jessica tillsammans med drinkspelet och alkoholfria champagnen från systemet! För att vara försiktig med alkohol fick jag en hel del haha.
Mönsterkonsturktion för herrar från min manliga delen av familjen som vill ha kläder av mig. Glaset(som är två stycken) kommer ifrån Sandrah. Målar grejerna kommer ifrån Chris.
Handdukar och ansiktsmasken ifrån mamma, sygrejer från familjen och Chokladen ifrån Ellinor.
Fick en bok av varje familjemedlem.Blir fylld i hela kroppen när jag tänker på vilken fin bokserie jag har framför mig att läsa!  Bilderna kommer ifrån mig och Becca och är från 7/8/9.
Krukan kommer ifrån Chris tillsamans med body Sorberten. Ögonskuggsborsten från min kära mor, doftljuset ifrån Sandrah och armbandet ifrån Clara.
Och så lite blommor. Så otroligt fina! Jag tackar er alla för mina fina presenter, älskar alla otroligt mycket!