Ellinor

Vad man gör om dagarna
Idag är en bra dag! Eller egentligen inte, ogillar de nya jobb passen vi har på vardgarna. Antingen så börjar du mellan 9-10 och slutar 14-15 eller så jobbar du 14-15 till 20. Detta innebär för det mesta att man står utan lunch. Och jag blir väldigt grining om jag inte får lunch haha... Idag är det ialla fall 14.15(japp, kvart över. Inte hel, inte halv-kvart över) tills 20. Ogillar stägning för då är det så mycket att städa. Vädret är ju halv taskigt också så det lär väl bli lite folk. Annarså då?
sitter så här mest hela tiden. Jobbar alla dagar denna vecka så är bara att bita tag i livet och släpa arslet ur sängen. Jupp jupp!
 
The Maine
Nyx
GIssa vem som fått ett paket? Jo, lilla jag! Jag vart riktigt sugen på att testa märket Nyx som just inkommit till Åhlens. Så jag kikade igenom deras hemsida och klickade hem lite grejer.
Extra Creamy Round Lipstick- Ett krämigt läppstift i härliga färger, nu i efterhand ifrågasätter jag färger Haute Melon då det inte är riktigt min färg(den tippar lite åt det oranga hållet) men fint ändå.
Matte Lipstick- Alltså namnet på denna gjorde mycket. Strawberry Daiquiri. Låter inte det alldeles underbart? Så sommrigt och fint.
Jumbo Eye Pencil och Concealer Wand. Ögonpennan älskade jag färgen på, men har läst mig till att den ibland kan vara svår att få en bra färg med. Därför köpte jag endast en i färgen Slate. På Concealern tog jag färgen Light vilket är lite i mörkaste lagret för min hud men den lägger sig fint.
Mega Shine Lipgloss och Soft Matte lipcream. Jag tog Mega Shine Lipgloss och satte på mig först av alla pordukter. Den ger så fin färg och den håller länge. Även efter middagen så syntes det att jag hade lite av färgen kvar på läpparna men själva glansen var borta.På denna valde jag färgen Salsa, och den andre soft Matte Lipcream valde jag färgen Tokyo.
 1 timme eftet applicering
Butter lipgloss-Red Wine Tryffle Vilken pigmentering! Läpparna tar en annan färg på engång, men när jag tänker på butter så tänker jag att den ska vara lite fastare och denna bara rann omkring. Svår applicerad alltså(bilden är tagen 10 minter efter applicering).