Ellinor

Oorganiserat, ofokuserat totalt kaos
Förra veckan började med att jag hade en dejt med Sabina inne i vårt fina stockholm! Vi åt mat, strosade, handlade och sedan öppnade himlen sig över oss. VI mötte upp Clara för en fika, sedan anslöt sig krystian.  Det var kul att få träffas igen, blir ju så lätt att tiden bara går. Men nästa gång ska jag nog ha med mig bättre regn kläder....
Sen blev det till att jobba tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Med start 08.00 til 17.00. Allt jag egentligen vill säga om det är att det var så jäkla tungt. Nämligen så att organisera en butik, ett lager och sista dagen inte ha en fungerande hiss tar på krafterna. Vi kunde ju inte heller vara stängda så vi fick ha öppet så länge. Ett oändligt totalt kaos. Men jag fick träffa alla andra extra anställda vilket var roligt! Vi blev ett riktigt bra team vill jag nog påstå.  Det bästa med veckan var när chris hämtade mig i Jakan och jag visste att jag var jobb fri hela helgen.
Eller, ledig och ledig. Jag var ju menad att ta hand om tidtagningen på sista nybörjar träningen som chris har jobbat med. Dock gick hojen jag skulle åka på sönder, så fick titta på små knuttarna när deras huvuden vobbade om kring på banan.(SÅ SÖTA KAN MAN SNO ETT BARN??) Sedan blev det hem och födelsedags fika för hans syster som fyllt 17 år.
Kyckling med bea..MMM
 
Vår kära söndag spenderades på Ikea vilket inprincip var en mardröm. Så mycket folk. Men jag hittade en massa, bland annat bestik till framtiden, och ett överkast. Vi valde även att köpa en hel 160 madrass så att vi kan slippa skarven som skiljer oss åt, och det gjorde stor skillnad för mysfaktorn kan jag meddela, Dock är jag satans så förkyld och funderar på hur sjutton jag ska kunna övningsköra senare idag.
 
Den här veckan
Har gått fort men varit rolig!
I fredags var jag och Becca(plus Rasmus) och såg världens bästa maskinen.
Det var kaosartat med folk, de bakom mig var så fulla att de knappt kunde prata/stå och de visste knappt vart de var. De framför kikade halvägs in i konserten(röktepå)sen var folk lite väl glada och hoppade gärna på mina tår.
Dagen efter det vakande jag och Chris satans tidigt för att köra hans syster till sin träning. Sedan hamnade vi i nacka forum ett par timmar. Efter detta åkte jag och jobbade. Var mycket folk och vi fick bedragare som sista kunden. Lagom roligt. Hem, laga tacos och äta glass. Ungefär sammar rutin blev det på söndagen, fast då slö hängde vi i nacka forum en timme innan de öppnade...eheh... Men på den positiva sidan så har jag köpt tre julklapapar!
Och en annan rolig grej. Jag gick på jobb intervju för TGR den 4 Sep. 9 sep fick jag jobbet och den 14, 16 och 18,19 har jag redan hunnit jobba! Ska även jobba 22,23(09.30-17.00)
En försenad student present
För ett tagsedan fick jag en liten försenad student present av mig själv, var ganska så välbehövt tycker jag.