Ellinor

Långa dagar
Det känns ändå ganska härligt att säga att klockan är 09.40 och jag ligger fortfarande i sängen. Fast inte så jätte länge till då jag ska till jobbet idag, men börjar inte förens 12. Just nu är jag inne i en period där jag jobbar två veckor i sträck utan en ledig dag. På torsdag och fredag kör jag även dubbelhaka så 07.30-13 och sedan 14 till 20. Jag kommer garanterat vara helt död efter denna vecka, men jag tror tisdagen är en ledig dag för mig. Lite jobbigt också att jag får mitt schema för nästa vecka den här veckan kanske, eller rent av nästa vecka. Att jobba är kul men man blir ganska mentalt trött, som att vinka och prata bäbis med alla barn vart man en är. så här har några utav mina mornar  sett ur på den senaste tiden. Fått skjuts soliga mormar från åkersberga och även åka soliga dahar i kollektivtrafiken. Hur har du det?

En halvårs dag
 Ett par bilder från ett helt oförglömligt halvår med min älskade Chris. Lyckan växedr för varje dag och är så himlans glad att han är just bara min.
En leende selfie
Min mobil har en ny inställning när man tar bilder. Le för att ta en selfie. Sjukt rolig funktion även om mobilen reagerar långsamt