Ellinor

I rusets vind
Varning för typ klagan och halv filosofi
Denna vecka har gått i ultra fart, för jag minns knappt vad som hänt. Eller jag minns men dagarna räcker inte till för alla händelse att få plats.
I söndags var det Jessicas skiva på kristall!  Det är alltid lika roligt att få träffa gamla vänner igen och också att få träffa nya människor. Hade en härlig kväll, bortsätt från regnet under hemvägen. Fick härligt sällskap hem också, men jäklans svårt att ta sig upp till den sista Tradition lektionen vi skulle någonsin ha på måndagsmorgnonen. Vi fick se på film och fika vilket man inte klagar på. Sedan var det en härlig håltimme tills svenskan började där vi typ gick igenom grejer inför ett prov, fast det var fel och flum.
I tisdags hade vi engelska där vi lyssnade på redovisningar tror jag? vet bara att jag hade sällskap hem, att sömnaden gick mindre bra?
 
Onsdags så var det så mycket trafik att jag blev sen, vilket typ aldrig händer mig. Men lite små roligt. Började klippa ut mina byxor! Kom hem och så somnade jag jätte hårt. Behövde ta igen tre nätters sömn. Grät åt Reign, så slagkraftig säsongs avslutning.
 
Torsdagen var en arg dag. Min svenska lärare är bokstavligen dum i hela huvudet och borde få sitt lärartillstånd indraget. Hon sa till två elever i klassen(Alltså högt) Att de hade F i kursen och det var ingen anledning till att de skulle vara med på lektionen. Sedan övervägde hon att hämta en rektor för att visa sin makt över dessa två elever. De satt helt tysta. Hur får man göra så? Sedan sydde vi resten utav dagen, och såg på film på engelskan. 
Fredagen var planen att åka in till skolan men jag vart så trött att jag sov marijoteten utav dagen. Fast först gick jag och handlade tyg med Mamma, som hon betalade(<3) och sedan tog vi bussen till ÖoB och köpte cola. Ganska värd dag.
 

Idag har jag övningskört! och tagit det lungt. Och morgondagens planer...
Har jag en bio dejt! Vette fan vad jag har gett mig in på i och med att se denna film, men lär väl bli mysigt? Tycker ialla fall dejten, han har sagt att han ska skrämmas. Kul.