Rythm

Nu har sista normala skolveckan gått. Har avslutat en massa kurser, umgåtts med folk i min klass och börjat känna en riktig tryckande känsla i hur mycket jag kommer sakna skolan.Det slog mig verkligen när jag lämnade in datorn, den där jävla tegelstenen jag har burit omkring på. Den som jag andvänt till allt utom det jag var menad till. Alla ändlösa skype konversationer,alla jäkla bilder. Och så städade jag ur skåpet, galet vad mycket jag lämnat där inne. Nu måste jag väl bara städa hela rummet också, så jag får plats med allt.Veckan har varit bra vill jag påstå, har inte sovit själv en endaste natt så inte något att klaga på.Fått skjuts och kommit försent också.  Jag går runt och smeker overlocken, ler åt alla bilder och filosoferar när folk inte ser. Här har jag varit i tre år, det har påverkat mig något ofantligt. Men jag ska njuta nu av sista tiden, det är ju den som är bäst antar jag.
 
 
 

I rusets vind

Varning för typ klagan och halv filosofi
Denna vecka har gått i ultra fart, för jag minns knappt vad som hänt. Eller jag minns men dagarna räcker inte till för alla händelse att få plats.
I söndags var det Jessicas skiva på kristall!  Det är alltid lika roligt att få träffa gamla vänner igen och också att få träffa nya människor. Hade en härlig kväll, bortsätt från regnet under hemvägen. Fick härligt sällskap hem också, men jäklans svårt att ta sig upp till den sista Tradition lektionen vi skulle någonsin ha på måndagsmorgnonen. Vi fick se på film och fika vilket man inte klagar på. Sedan var det en härlig håltimme tills svenskan började där vi typ gick igenom grejer inför ett prov, fast det var fel och flum.
I tisdags hade vi engelska där vi lyssnade på redovisningar tror jag? vet bara att jag hade sällskap hem, att sömnaden gick mindre bra?
 
Onsdags så var det så mycket trafik att jag blev sen, vilket typ aldrig händer mig. Men lite små roligt. Började klippa ut mina byxor! Kom hem och så somnade jag jätte hårt. Behövde ta igen tre nätters sömn. Grät åt Reign, så slagkraftig säsongs avslutning.
 
Torsdagen var en arg dag. Min svenska lärare är bokstavligen dum i hela huvudet och borde få sitt lärartillstånd indraget. Hon sa till två elever i klassen(Alltså högt) Att de hade F i kursen och det var ingen anledning till att de skulle vara med på lektionen. Sedan övervägde hon att hämta en rektor för att visa sin makt över dessa två elever. De satt helt tysta. Hur får man göra så? Sedan sydde vi resten utav dagen, och såg på film på engelskan. 
Fredagen var planen att åka in till skolan men jag vart så trött att jag sov marijoteten utav dagen. Fast först gick jag och handlade tyg med Mamma, som hon betalade(<3) och sedan tog vi bussen till ÖoB och köpte cola. Ganska värd dag.
 

Idag har jag övningskört! och tagit det lungt. Och morgondagens planer...
Har jag en bio dejt! Vette fan vad jag har gett mig in på i och med att se denna film, men lär väl bli mysigt? Tycker ialla fall dejten, han har sagt att han ska skrämmas. Kul.
 

Upp och ned vecka

Denna vecka har varit helt upp och ned igen, har kännt mig död innuti och ångest inför skolan. Jag har bara försökt orkat och det har jag lyckats med- kanske inte så svårt när det var en tre dagars vecka. Lyckades också be om skjuts hem två dagar så ska faktiskt inte klaga allt för mycket. Stannade i skolan till 18 imåndags för att plugga svenska(FORTFARANDEINTEKLARMEDSKITEN) och sedan var det spontanbio. Såg Run all night vilket var en extremt bra film får jag lov att säga! Dock fick vi vänta på pizzan way to long.  I tisdags gick jag när jag skulle( blev klar med student klännigen också woopwoop) I onsdags var jag kvar till fem för att göra klart mina antagningsprover- men klar blev jag inte då jag glömde en grej hemma. Fick då skjuts hem vilket fick mig att inse att jag verkligen är i ett behov av körkort. Grejen jag glömde fick jag istället sy klart i torsdags, efter min och Claras Kulturdag på Stan! Vi har alltid så mysigt på museum, även när det är bilder på blod och sperma tillsammans eller avhuggna huvuden. Jag fick även en tändare( som är för barnsäker för lilla mig) och en självlysande kondom! Samt två Nick Brant fotografier. Fredagen var en tur till Gottröra(no kidding it exsists) och fyra filmer irad. Insideous 2, The torturer, Stoker och Life of pi. Fast ska inte påstå att jag såg mycket av den sist nämda. Vart lite trött och sent för min del. Så den här morgonen bestod av besök av solen vilker var behövligt, och kvällens planer är en spontan roadtrip jag har charge över.
Så lite bilder i någon form utav ordning.
(Blod och sperma)
EN IDA SJÖSTEDT KLÄNNING FÖR 2500 JAG PRÖVADE MED CLARA SÅ SÖT.
 
 

Om att göra Fynd

I mina yngre dagar när ja fortfarande spelade pingis deltog vi inågot som kallades föreningsloppis. Föreningen skänte grejer och man sålde de i Ishallen. Sedan vi upptäckte denna coola grej har vi i min familj alltid åkt dit, ibland gör man små roliga fynd. Som klänningen här under( MED ORGINALPRISLAPP) från Forever21  och Jackan här nedan för ynka 75 riksdaler. Bästa mamma Betalade också. Så otroligt nöjd.