Ellinor

The Maine
När ja gick i nian så hittade jag ett utav de bästa band jag vet- The maine. Senaste albumet de släppte var Forever Halloween när jag gick i ettan och hade matte nationella. Nu, igår, släppte de sitt femte album American Candy. Det är total tio låtar, och det finns inte ett endaste fel på någon låt. Alla låtar får mig att må på olika sätt, de har verkligen satt ett bra album! Jag vill där av rekomendera tre låtar. Dessa är alla tre extremt olika, men visar bandets sida och hur min musik smak är på alla sätt. Från tredje bästa och uppåt.Så där av, om ni är musik kritiker vädjar jag er att endast lyssna till ettan. Den tog mig med storm.
3. -(un) lost-En riktig härlig morgon låt, att svänga runt till
2.Another night on mars-Sing along, this ones for you my friends!
1.24 floors- en låt som handlar om någon som beskriver känslan av ensamhet och sorg. Viljan att hoppa
Hur går det med skolan?
Nu har det gått två veckor av normalt skolliv, eller ja så normalt det kan bli med mina sjuka lärare. Har missat tre engelska lektioner i rad? Normalt. Bra med tanken på att vi skriver en gigantisk uppsats. Svenskan har vi inte heller haft några ordentliga lektioner, eller religon...
Men bortsätt ifrån det! Jag har ju projekt arbetet på g och ungefär så känns det så här.
Jag försökte sy en korsett livs klänning som bara blev fel, och nu känner jag för att kasta den i sopporna och tända eld på det. Jag har ju dock inte någon tid till att gå och älta över detta-utan måste fortsätta med mina andra arbeten, Tiden rinner bara iväg på skrädderi, man hinner knappt sätta ned pressarfoten förrens man är menad att vara klar och ska gå hem. Det är dock väldigt roligt att se vad alla andra gör, hur de tänker och hur de hanterar situatuioner. Clara syr fantastiska klänningar inspirerade av lite 60 tal(om jag inte är helt ute och cyklar?) En tjej i min klass ska sy sin egna bröllopsklänning, Krystian sittter och ritar på för fullt, Sabina har av någon anledning extremt mycket tyg? :D Vi har det kul och vi håller alla ihop. Även när jag vill köra in min sprättare i något.
 
 
 
 
 
The Living room
I går var det fest hos Becca! Fast snarare studentskiva på Living room. Jag valde(tack vare ett skolarbete) att inspereras av Chanel! Även om det inet syns jätte tydligt på dessa bilder så har jag pärlhalsband, en svart och vit klänning vilket är för att hon älskade svart och vitt.Första gången jag fick träffa hennes pojkvänn(m company) och han var även väldigt schysst! Klubben i sig var väl, nja liten och trång vill jag påstå. Baren var sjukt dyr så vart inte mycket där heller. Men det är alltid trevligt att få träffa Becca, höra alla sjunga med till Albatraoz och se onyktra människor försöka dansa. Inte så kul att gå över Östermalm i regnet, men det var värt det!