Ellinor

Nike Woman Run
Igår gjorde jag och Clara något helt otroligt. Vi köttade av bara helvete.
Det var så här att vi spontant anmälde oss till Nike Women Run. Ett lopp på 10 km igenom Stockholms vackra gator.
Km 1-3:Dessa steg var inte jobbiga, och jag uppskattade så vatten passet vid 2.5 km! Också DJ:n som spelade bra musik när jag sprang under honom. Roligaste var igenom Slussen med alla ljus och pump musik. Vackrast var solnedgången överslottet, den flygande ballongen och vattet i en kombination.
Km 3-5:Här någonstans tappade jag allmotivation. Fick sådant håll att jag powerwalkade en bra bit brevid Clara. Men hon peppade mig, fick mig att börja små springa och powerwalka om vart annat. Fick upp inspirationen i kroppen igen. Och så klart hjälpte låten Born to Rave(USA) till väldigt mycket.(Mycket för en remix av den har meningen "I don't wanna stop" och den dök upp i mitt huvud när jag sprang)
Km 5-8.5:Här började jag och Clara tappa bortvarandra lite, Clara orkade ju hålla ett jämnt tempo vilket jag inte gjorde, så hon fick springa iförväg, sen vid 7ans km sprang jag ikapp henne, sedan såg jag endast hennes rumpa svassa iväg...Någonstans här imellan hade de också värsta partyt: Alla stod och hoppade och hejade i en tunnel med massa bra musik. Sedan kom äntligen vattenstoppet vid 8an. Behövligt att hälla vatten över mig själv.
Km 8.5-Mål:Här vid 8.5 började man möta mer folk, folk på resturanger och sådant som också hejade på en. Innan 9an kom en tjej som var klar och började racea med mig 100m för att få upp min engergi igen. Vid 9an var det massa skyltar som : No speed limit after this sign, Be aware for runners, Fucking Run for it osv. Gav mig kicken jag behövde för att springa sista km, sedan så vid 200m till mål sprang en pacer med mig för att jag skulle få upp farten och ge det sista.
Varför gjorde vi det?:(För att få Back väska och halsband host...)Well det här var sjukt kul. Jag och Clara gjorde det som en grej tillsammans och för att vi behövde det. Hade inte klarat mig utan Clara. Nu är nästa mål midnattsloppet! (och nya skor hahaha....)
 
 
Steam sale 2015
Det var dags i år igen, för det bästa som finns.Steam Summer Sale 2015
Jag var såklart sjukt taggad på steam summer sale, för man får allting till så bra priser! I min önskelista låg det fem spel som nu är nere på fyra. Första spelet jag verkligen ville ha var remember me, ett spel som är ganska likt mirrors edge, men ändå på sitt unika sätt. Jag har velat köpa detta spel sen det kom ut men eftersom det har kostat så mycket pengar har jag inte velat..förrens nu.
Pris:5.59 euro
Det andra spelet jag köpte var child of light, ett spel som är mer gulligt ritat och har en väldigt mysig story. Har tittat på när min kompis spelat det och därav kände jag att det var ett bra val.Spelet är baserat på att man är en prinsessa ish och man ska slåss mot monster(som ser söta ut!) och såklart, rädda världen från ondska.
Pris: 3.74 Euro.
Insurgency var ett spontanköp när jag såg det. Spelet verkade roligt, och är ett fps spel, något jag är sjukt dåligt på. Spelet verkade ha en bra design och jag hade inte råd med CSGo därav att jag tog detta istället.
Pris: 3.45 Euro
 
 
Brooklyn 99
 
 
När man har sommarlov ska man ju göra chillsaker, saker som inte är ansträngande. När jag och Chris har slö tittat på tv hamnade vi mitt inne i Brooklyn nine nine som handlar om poliser och alkohol. Jag trodde att det var en för amerikansk serie för mig, men faktiskt är den sjukt rolig! Den är komisk, ärlig och det är bara 20 minuters avsnitt så man hinner se den om man bara har lite sparetime. Den får 4/5 från mig och är så rekomenderad!