Nike Woman Run

Igår gjorde jag och Clara något helt otroligt. Vi köttade av bara helvete.
Det var så här att vi spontant anmälde oss till Nike Women Run. Ett lopp på 10 km igenom Stockholms vackra gator.
Km 1-3:Dessa steg var inte jobbiga, och jag uppskattade så vatten passet vid 2.5 km! Också DJ:n som spelade bra musik när jag sprang under honom. Roligaste var igenom Slussen med alla ljus och pump musik. Vackrast var solnedgången överslottet, den flygande ballongen och vattet i en kombination.
Km 3-5:Här någonstans tappade jag allmotivation. Fick sådant håll att jag powerwalkade en bra bit brevid Clara. Men hon peppade mig, fick mig att börja små springa och powerwalka om vart annat. Fick upp inspirationen i kroppen igen. Och så klart hjälpte låten Born to Rave(USA) till väldigt mycket.(Mycket för en remix av den har meningen "I don't wanna stop" och den dök upp i mitt huvud när jag sprang)
Km 5-8.5:Här började jag och Clara tappa bortvarandra lite, Clara orkade ju hålla ett jämnt tempo vilket jag inte gjorde, så hon fick springa iförväg, sen vid 7ans km sprang jag ikapp henne, sedan såg jag endast hennes rumpa svassa iväg...Någonstans här imellan hade de också värsta partyt: Alla stod och hoppade och hejade i en tunnel med massa bra musik. Sedan kom äntligen vattenstoppet vid 8an. Behövligt att hälla vatten över mig själv.
Km 8.5-Mål:Här vid 8.5 började man möta mer folk, folk på resturanger och sådant som också hejade på en. Innan 9an kom en tjej som var klar och började racea med mig 100m för att få upp min engergi igen. Vid 9an var det massa skyltar som : No speed limit after this sign, Be aware for runners, Fucking Run for it osv. Gav mig kicken jag behövde för att springa sista km, sedan så vid 200m till mål sprang en pacer med mig för att jag skulle få upp farten och ge det sista.
Varför gjorde vi det?:(För att få Back väska och halsband host...)Well det här var sjukt kul. Jag och Clara gjorde det som en grej tillsammans och för att vi behövde det. Hade inte klarat mig utan Clara. Nu är nästa mål midnattsloppet! (och nya skor hahaha....)
 
 

Steam sale 2015

Det var dags i år igen, för det bästa som finns.Steam Summer Sale 2015
Jag var såklart sjukt taggad på steam summer sale, för man får allting till så bra priser! I min önskelista låg det fem spel som nu är nere på fyra. Första spelet jag verkligen ville ha var remember me, ett spel som är ganska likt mirrors edge, men ändå på sitt unika sätt. Jag har velat köpa detta spel sen det kom ut men eftersom det har kostat så mycket pengar har jag inte velat..förrens nu.
Pris:5.59 euro
Det andra spelet jag köpte var child of light, ett spel som är mer gulligt ritat och har en väldigt mysig story. Har tittat på när min kompis spelat det och därav kände jag att det var ett bra val.Spelet är baserat på att man är en prinsessa ish och man ska slåss mot monster(som ser söta ut!) och såklart, rädda världen från ondska.
Pris: 3.74 Euro.
Insurgency var ett spontanköp när jag såg det. Spelet verkade roligt, och är ett fps spel, något jag är sjukt dåligt på. Spelet verkade ha en bra design och jag hade inte råd med CSGo därav att jag tog detta istället.
Pris: 3.45 Euro
 
 

Brooklyn 99

 
 
När man har sommarlov ska man ju göra chillsaker, saker som inte är ansträngande. När jag och Chris har slö tittat på tv hamnade vi mitt inne i Brooklyn nine nine som handlar om poliser och alkohol. Jag trodde att det var en för amerikansk serie för mig, men faktiskt är den sjukt rolig! Den är komisk, ärlig och det är bara 20 minuters avsnitt så man hinner se den om man bara har lite sparetime. Den får 4/5 från mig och är så rekomenderad!
 
 

Veckan av åternyktring

Man skulle kunna kalla den här veckan efter studenten för åternyktring tycker jag. Visserligen var jag inte så påverkad, men att vakna upp tillbaka till livet. Jag sov hos Chris hela helgen efter studenten, vi köpte två kilo godis och åt framför tv;n samt gjorde små uppdrag. Söndagen vart jätte jobbig då jag för första gången på två veckor-ish skulle jag sova helt själv i min säng. Egentligen hade det inte varit så jobbigt, om det inte vore för att jag skulle sova helt själv i en vecka. Var en svår omställning.
Men det tog jag med glädje för min bästa broder Jessica gick ut! Grattis till dig min brud, grymt bra jobbat!!! Det firades i kallhäll(kanske en cider för mycket) och med blommor. Jag hoppas att du hade en bra utgång!
Dagen efter träffade jag Clara min underbara och vi hade träff med en tjej som just gått ut ifrån Beckmans, hon var väldigt inspererande och vem vet- kanske söker dit i höst. Vi tittade även på pennor, papper och kläder.Min äldsta bror fyllde även år! Försökte sälja honom på instagram men ingen nappade riktigt..
Torsdagen spenderades med Clara, Sandrah och Sabina inne i Stan! Vi fikade, shoppade och njöt utav vår sol! Skönt att få träffa dem igen också, mi amigos.
Vi hade så kul att vi bestlutade oss för att ses på fredagen igen, dock med målet att hämta ut våra examens bevis. Är relativt nöjd med mina 6 stycken A, men inte så nöjd med mitt D i svenska 3.
På något flummigt sätt lyckades jag också köpa på mig 70m tyg, men det är en annan historia. Åkte tillbåten, men det gungade en massa så inget för mig.
Sen kom min lördag. Som fördrevs hemma utan några som helst planer- förrens det där smset dök upp vid halv nio, där det stod: åker ifrån mig nu :*
Så slutade historien med ensamna nätter och han var hos mig igen. Vi gjorde inget vettigt, helt ärligt åt vi mest. OCh låg kvar isängen. Sedan lyckades jag med mina charmiga blickar övertala honom till att stanna en natt till, så jag slapp vara själv. dock var det inte jätte mysigt med knäkramp och jag som gick på toa och alarmet som stod på 05:30. But hey, det var så värt det.
Så detta har varit en vecka av åter uppvaknande, spelat spel alldeles för mycket och jag sovit väldiigt dåligt. Åkte även på en typ urinvägsinflamation. Men det hade inte blivit en inflamation utan var endast jätte irriterat-vilket ändå resulterade i att jag får äta pencilin. Gott. Ps. Sover inte själv inatt heller, åh vad han är best.

För jag har tagit studenten, fyfan vad jag är bra.

Studenten. När man säger det ordet tänker alla på olika saker, många tänker på friheten man får ifrån skolan, där man spenderat de senaste 12 åren av sitt liv. Många tänker på allt festande man ska få göra den dagen, alla människor man ska träffa helt enkelt. Sedan tänker ju vissa utav oss på hur jävla bra det har varit. Att vi har kämpat igenom tårar och kärlek för att ta oss till denna dag,Till vår dag, när allt handlar om oss.
 
Om vi börjar med Champange frukosten,kl 07.45 i Kronobergsparken. Vi hade alldeles för mycket champange, och vi alla var i flygande humör. Med massa studender runt omkring oss var det svårt att inte ha kul. Vi pratade skrattade och tog bilder.
Sedan åkte vi till skolan och fick frukost och en liten prisutdelning samt för en sista fika på skrädderivåningen. Jag fick pris för att vara fylld av glädje och generositet samt att jag bidrar till klassen med min omtänksamhet. Kan helt ärligt säga att jag blev förvånad, för jag hade kunnat nominera många andra.Priset var en mönsterkonstruktions bok jag tyvärr redan hade, funderar på att sälja den och köpta den för herrkläder istället( som är en hundralapp dyrare??) Vi pratade, skrev i mössor, fick en lärare att hålla tal om olika sorters pasta rätter för fattiga studenter.
Lunchen var väl inte sådär..jätte rolig, ganska torr och äcklig faktiskt. Kladdkakan var ok!. Vi vart placerade klassvis(men vår parallelklass försvann långt bort i andra sidan matsalen)Det var ialla fall trevligt att svälla i sig ännumer mat. Efter lunchen gick vi och fixade flaket så att det var iordning gjort, innan vi gick till Aulan för att fira vår sista 30 min med alla andra treor.
Så var det klart. Vi hade sprungit igenom hela skolan, ut till våra föräldrar(fast mina var sjukt svåra att hitta, så mycket folk)Chris såg mig iögonen och bara: Vi har klarat det. Vi är klara inann jag  fick en puss och kram. Fick sedan hämta allt,byta om och kasta mig upp på flaket. Flaket var nog det roligste jag varit med om, att få släppa loss, att alla man möter vinkar, tutar och visar sin glädje i att vi har avklarat något i våra liv. Dock glömde jag det där med solen och fick en kraftig huvudvärk och vart helt sönderbränd på mina axlar. Vet fortfrande inte vad jag tycker om att spruta öl men kul var det väl. Fast jag sprutade ioförsig inte en enda öl....
Sen var det att vänta i en och en halvtimme på pappa innan han kom fram till stan, sedan hem och äta. den största överraskningen var att min äldsta bror flög in från halmstad för att fira min student! Vart jätte glad av att se honom(han var den första i min familj jag hittade) Jag och Chris gick ut sen på kvällen men var hemma hos honom vid halv två för jag däckade så fort jag satte mig ned.
Så numera är jag en student. Grattis till mig och mina kära klasskamrater!