Sämsta dagen på länge






Allting är Krystians fel. Eller,fel och fel, detta är något han oavsiktligt gjort. När jag och Chris sov i hans 160 säng(140?) så vart det trångt att komma hem till min 90 säng. Så pass att jag klagade till pappa,så han föreslog 80 sängarna på landet som tillsammans blir 160. Jag, pappa och Chris åker upp dit. Dagen flyter väl på helt ok, tills pappa fastnar med lien i vattnet, trillar ned och skär upp sitt finger ända in i benet. Stressad ska jag hämta papper och häller ut alla blåbär på marken, lyfter fel och gör illa hela ryggen. Pappa åkte till akuten och envisa jag ser till att vi får med oss båda madrasserna hem i Chris lilla skoda. Pappa får sy och eftersom det var mycket folk åker jag och Chris i förväg men åker alla småvägar då vi inte är jätte bra lastat... Kommer hem, river ned min gamla säng, pappa kommer hem, bygger upp nya säng gaveln innan vi inser att de fan heller inte kommer passa........ La ned madrasserna på golvet, satte ihop med spännband innan vi kunde somna vid halv ett. Nu har jag ialla fall en större säng...

Ljusterö




Idag tog jag och Chris bilen ut till hans morföräldrar. Vi hade lite otur med vädret(efter nattens åskkaos) och dagen blev inte fin förrens kvällen. Men mysigt var det ialla fall!

En helg av lugnt

Whoop whoop, Nu har Chris äntligen gått på sin semester, och vi firar med lugn och sömn.Helgen började med att vi i fredags var på Coop och handlade god mat tillsammans. Vi tog en rätt så tidig kväll för han börjar jobba 06.30 om dagen. I lördags var planen att åka till Järva för att köra hoj men eftersom det inte var bra väder så skippade vi det. Istället(eftersom det var min namnsdag) lyckades jag övertala honom till att åka till Täby centrum. Väl där blev det lite shopping,sprang in i Stina från min pallarellklass och jag hittade en sjukt snygg klänning. Sedan fick jag välja blommor jag ville ha i min bukett som han gav mig. Vi åkte hem till mig och åt tårta innan vi deckade ihop. Av min familj fick jag en klänning. 
 
På söndagen skulle jag iväg på bågskytte(don't ask) och blev då tvungen att kasta ut Chris. Åt jätte äcklig mat och förlorade stort i bågskytte.
 
I måndags såg vi bara på film och tog en sväng till Centrum, jag fick med mig en spännande bok hem! Planen var att åka hem till mig men vi sov istället. Eheheh.När jag kom hem igen till Chris så började vi total städa hans bombnedslag till kök innan vi gjorde oss en god middag och gick en mysig kvällspromenad.
i tisdags jobbade han så jag fick mig ett tiidigt uppvaknande. Men kul var det att få följa med runt på upptäcktsfärd. 
ungefär sett har jag åstadkommit. Vad gör du?