Ellinor

Hur kommer det sig?
Hur kommer det sig att när man mår illa så kan man endast tänka på mat och när man har ont i halsen vill man endast sjunga? Min kropp måste ju vara helt fel konstruerad. Har ialla fall lyckats dra på min en förkylning, så mina planer på för helgen får läggas på is( haha, som vädret där ute)
Skillnaden mellan praktik och skola
Jag har grunnat över detta med praktiken, att jag går upp så otroligt mycket tidigare än vad jag skulle göra om jag gick till skolan. Att jag planerar så mycket mer med praktiken än vad jag gör med skolan. Med praktiken måste jag se till att ha lunch varje dag(är ju så sjukt dyrt på östermalm..)jag måste planera vilka kläder jag ska ha på mig och om något ska med. I skolan kan man ju ta på sig lite som man känner för(utan att vara orolig över att någon viktig person dyker upp) Man kan jogga till donken på lunchen om så krävs. Men det som är så skönare i skolan är att man kan slappna av, har jag glömt ett papper får jag låna någon annas. Man måste inte känna pressen att man konstant ska göra något. Sedan får man kanske vara lite mer kreaktiv också.
Just mönster två gör hela livet lite bättre. Att man får uttrycka sina kreaktiva sidor och komma på mönster på galna sätt= DET FINNS INGA REGLER. Det finns inget sätt du måste tänka på som det finns i exempelvis mattematiken. Du får vara och göra vad du vill. Som denna klänning krystian knopade ihop. Jag vill gifta mig i den, för så snygg blev modellen.
Mardrömmar
jag vet inte riktigt varför, men den senaste veckan har jag drömt så sjukt mycket mardrömmar! Har vaknat upp i panik mitt inatten och skakat av rädsla vissa gånger. Drömmarna har varierat men de drömmar jag hade inatt tog verkligen priset.
Det börjar med att jag befinner mig på en Karibiskö med Claras pojkvän. Han, jag och en tjej som heter Ida var där tillsammans. Av någon anledning sov vi i en gigantisk spjälsäng på stranden. Och ja, chillade galet! Men sedan ville Ida och Wille ta en promenad tillsammans och lämnade mig kvar. Vart riktigt ledsen och kände i hela kroppen att något var fel, bad då en bön till gud och sa ge mig ett tecken om något är fel och alla tallarna på stranden började blåsa. Där in rullar en militär vagn som skjuter ned folk, och jag blir tillfånga tagen med min familj, där dödas min bror och föräldrar. Ungefär här vaknar jag i sådan panik och jag inte visste vart jag skullle ta vägen, över vägde att ringa någon, men kanske inte så populärt klockan tre på natten?
 
Så jag somnade om. Där befinner jag mig i en röd grotta jag har varit i i en annan dröm. Av någon anledning är jag där med min engelska lärare(????) och vi utforskar denna grotta. Sedan bestämmer sig folk där för att spränga grottan, vilket leder till att ondska släpps ut. Ännu en gång dör min bror, jag hittar inte mina andra familjemeddlemmar och jag fast i något tyg lager med min praktikkompanjoner och hotas med pistol och åker små båtar? Hel knasigt. Världens sämsta natt. Vart fick min hjärna alla idêer ifrån?