Ellinor

Reopening
Mycket kan hända på två dagar. Vi lyckades riva vår butik och öppna upp en ny inom denna tid.
Det var så här att vi slog ihop butiken med två andra märken. Så nu är vi tre där.Ceannis, Soft Goat och Bymalina. Fick träffa en ganska stor designer vilket var sjukt intressant och trevligt, hon var full av ideer och tankar. Fick vara med att stajla om, fick vara packåsna igen. Fick äta en sen lunch. Fick vara med och se hur många fler tittade in, hur fort saker börjades sälja. Så sjukt intressant igentligen. Butiken jag pratar om heter numera La Palette och ligger i Sturegallerian.
 
En tanke om Östermalm
Jag har haft en liten tanke under de senaste veckorna. Hur mycket Stockholm kan skilja sig.
Under min praktik har jag hängt endast på Östermalm. Ett utav Stockholms mer snobb kvarter. Jag tycker att Östermalm är fint att gå på, många butiker är udda, det är fina byggnader och vackra fönster skyltningar. Det känns  ganska mysigt att kunna dyka in på Tösses och beställa lunch och se alla människor prata med glädje och disskutera saker. Det känns kul att få prata med folk som hämtar paket eller levererar för att de också behöver vara sociala. Det känns mysigt att gå och hänga inne bland gamla hus och undra hur det engång måset känts att strutta ner på gatan i en vacker klänning med en åtsnörd korsett,På något sätt känns det så positivft att gå där, ialla fall de stunder man inte blir ned sprungen av en östermalms bo som anser att hen har förkörs rätt på trottoaren.Till skillnad från Fridhemsplan så känns Östermalm sofistikerat, vuxet och mysigt. Men det kan ju vara så också att det ena kopplar jag till skola och det andra till jobb.
Onsdag
Dagen började inte förrens vid 11, härligt lyx med sovmorgon. Var nämligen så att åhlens city fick en leverans så där av kunde jag hjälpa till med att skylta och packa upp väskor. Det var hur mycket produkter som helst,och tog från 11-17 utan att vi blev klara( vi hann knappt titta på kuddarna) Det var tungt och ansträngande för det fanns ju inte någon plats att packa upp alla dessa varor på... och allt skulle så klart räknas. Så hade gjort fel. Fick man ringa kontoret. Så fortsatte man. Saknades en axelrem, ringa kontoret. MEN det är alltid kul att få se andra och interakta med kunder(sålde tre varor!!!) Sedan är ju hon som är leverantör så sjukt gullig att man inte kan ha det tråkigt/dåligt :)
 
The Packåsna