Reopening

Mycket kan hända på två dagar. Vi lyckades riva vår butik och öppna upp en ny inom denna tid.
Det var så här att vi slog ihop butiken med två andra märken. Så nu är vi tre där.Ceannis, Soft Goat och Bymalina. Fick träffa en ganska stor designer vilket var sjukt intressant och trevligt, hon var full av ideer och tankar. Fick vara med att stajla om, fick vara packåsna igen. Fick äta en sen lunch. Fick vara med och se hur många fler tittade in, hur fort saker börjades sälja. Så sjukt intressant igentligen. Butiken jag pratar om heter numera La Palette och ligger i Sturegallerian.
 

En tanke om Östermalm

Jag har haft en liten tanke under de senaste veckorna. Hur mycket Stockholm kan skilja sig.
Under min praktik har jag hängt endast på Östermalm. Ett utav Stockholms mer snobb kvarter. Jag tycker att Östermalm är fint att gå på, många butiker är udda, det är fina byggnader och vackra fönster skyltningar. Det känns  ganska mysigt att kunna dyka in på Tösses och beställa lunch och se alla människor prata med glädje och disskutera saker. Det känns kul att få prata med folk som hämtar paket eller levererar för att de också behöver vara sociala. Det känns mysigt att gå och hänga inne bland gamla hus och undra hur det engång måset känts att strutta ner på gatan i en vacker klänning med en åtsnörd korsett,På något sätt känns det så positivft att gå där, ialla fall de stunder man inte blir ned sprungen av en östermalms bo som anser att hen har förkörs rätt på trottoaren.Till skillnad från Fridhemsplan så känns Östermalm sofistikerat, vuxet och mysigt. Men det kan ju vara så också att det ena kopplar jag till skola och det andra till jobb.

Onsdag

Dagen började inte förrens vid 11, härligt lyx med sovmorgon. Var nämligen så att åhlens city fick en leverans så där av kunde jag hjälpa till med att skylta och packa upp väskor. Det var hur mycket produkter som helst,och tog från 11-17 utan att vi blev klara( vi hann knappt titta på kuddarna) Det var tungt och ansträngande för det fanns ju inte någon plats att packa upp alla dessa varor på... och allt skulle så klart räknas. Så hade gjort fel. Fick man ringa kontoret. Så fortsatte man. Saknades en axelrem, ringa kontoret. MEN det är alltid kul att få se andra och interakta med kunder(sålde tre varor!!!) Sedan är ju hon som är leverantör så sjukt gullig att man inte kan ha det tråkigt/dåligt :)
 
The Packåsna
 

Svenska kärlekar igenom mitt Stockholm

När handledaren säger: "Åk till dessa butiker, storsa runt och kolla hur allt ser ut där så vi vet hur illa/bra butikerna lägger ut våra produkter" så säger man ju inte nej, dessutom om detta innebär att man slutar redan 12 på dagen.Det var intressant och se skillnaden mellan butikerna, för vissa var väldigt dåliga på att skylta med oss. Det var även skönt att få strosa runt i Stockholmns nästan vår och lyssna på svenskmusik. Kändes att en sådan dag behövdes. Har lärt mig hitta lite också! Sedan var jag ju tvungen att smyga in på Nk's sy avdelning...
 
 

Ett mindre hopp

Veckan som gick har jag försökt ändra på mig själv. Försökt med att promenera lite med vilket gjorde att jag somnade lätt på kvällen, jag har försökt vara trevlig mot alla i min närhet( även gubbarna på tåget) jag har försökt med att äta nyttigare(ett misslyckande haha) och jag har försökt vara med social med familjen. Jag kände bara att jag var tvungen att göra något för att ha en positiv vecka!
Dagarna på praktiken har varit både roliga och sega. Höjdpunkterna på veckan var semel tisdagen och  torsdagen då jag  fick följa med och styla om i två Åhlens butiker samt inventera.Det är alltid kul att få göra något annat.
 
Inventera på Åhlens City
Semelwraps!
Blev betrodd med ett par nycklar samt spenderar dagarna i mina löparskor
ÅÅH så gott te!
Om skyltning!
Bh efter personliga mått
Fika med underbara Clara