My safe place

Det känns lite lustigt att den plats jag känner mig lugnast på och får inspektion till att blogga är på jobbet i kista. Man hör dörren där nere som öppnas och stängs omvart annat när man letar varor men även vissa kunders prat hörs lite dovt. Sen så är det flimmer från en dator och väntelationen. Just idag dricker jag julmat och äter casadillias(?) Och drömmer om alla plagg jag vill sy. Har ett riktigt ha-begär med min symaskin just nu (allra helst vill jag ju köpa en till..) Det är endast fem dagar till julafton,jag går på ledighet frå  och med imorgon klockan 4. (Sådan ned räkning jag har! Ser allra mest fram emot onsdag då en lön trillar in och chris har lovat ta halvdan för att åka till Täby med mig. Så är mitt lov, hur är ditt?

Julbord med jobbet 8/12

För ett litet tag sedan så hade vi julbord med Andys. Vi åt på Gamla Riksarkivet som ligger på(vid?) Riddarholmen. Stället var stort som ett slott och riktigt fancy. Fanns typ 10 olika sorters sillar, tre sorters lax och jag åt inget utav det! Godis rummet var som maffigast med allt godis och olika sorters efterätter. Blev lite mysbilder iallafall och det var en trevlig kväll, även om jag började klockan sju dagen efter.
Dubbel trubbel med dubbla Ellinorer.
 

Filosofiskt

Så här såg det ut när jag vakande imorse. Eller okej, andra gången jag vaknade. När Chris åkte så var det spöregn och blåst fortfarande sen stormen men sen kom solen som den alltid gör efter regn. 
Det är också bäst att få vakna upp till julpyntat rum, även om jag önskade som satan att jag var ledig.Imorgon är det mini ledigt kan man väl säga. Sen ska sista klapparna shoppas. Och idag sa jag frivilligt ja till att jobba stägning. 9 timmars pass alltså. Blir helt trött av att tänka på det. Men jag lever och mår helt bra annars!

Just precis nu

Så här ser mitt schema ut just nu. Alla gröna prickar dagar med jobb. Sen så lurar ögat också för visst ligger det 4st 11 timmars pass där i med. Sen så ska vi ju inte glömma att man ska vara med i vardagen också. 
Så här ser jag ut för er som har glömt. Sjukt morgon trött och tappat fyra kilo då jag blev mat förgiftad på min enda lediga dag de närmsta två veckorna.
Sjukt kul var det.