Ellinor

Nästan höst
Jag är vanligtvis en sommarmänniska, men eftersom min sommar aldrig riktigt tar slut har jag nu börjat längta efter hösten. Tror att det har att göra med att jag inte längre går i skolan. Då är ju sommarn liksom evig, iallfall tills hösten kommer för real.
Framför allt längtar jag mycket efter nya kläder. Har planerat upp allt jag "behöver" köpa och ska försöka se till att jag gör ett ordentligt röj i min garderob, för det jag har nu känns inte så frächst längre.
Kanske ska jag få en ny telefon också, eller ja typ köpa ut en ny telefon. Antingen så får/köper jag en Iphone 5S eller en Samsung Galaxy A7.
Jag ser också fram emot att lyckas ta mitt körkort även om jag inte är så taggad på det. Har två lektioner nästa vecka samt riskettan,sedan ska jag ta en 10 dagars intensivkurs.  Förhoppningsvis är jag klar då.
Sen, om två veckor, så är jag kallad till en intervju för ett jobb på Mall of Scandinavia. FÖRHOPPNINGSVIS klarar jag den bra, för det jobbet låter faktiskt sjukt kul!
Sen så drömmer jag om att mysa med pojken och se på en massa film. Testa nya tesorter och stor handla doftljus på IKEA.
Rummet skulle också behöva frächas upp lite lätt!(det är tur att han är snickare och kan hjälpa lilla mig ibland)
Ser du fram emot hösten? Eller gäller Sommar förevigt för dig?
 
Östhammar- Enduro SM
Minns ni när jag sa att jag ville ha en lugn helg? Vart inte riktigt så när Chris frågade om jag ville med upp till östhammar för att han skulle köra SM. Jag frågade om han ville att jag skulle med, där han svarade ja. Så jag satte mig i bilen och tog en liten roadtrip helt enkelt! Det var så vacker stjärnhimmel när vi kom fram, och solen väckte oss på morgonen. Mysigt värre. DOCK var det lite för varmt för mig, och jag brände mig i ansiket av alla ställen. Chirs tyckte också att det var varmt, framförallt när han körde. Det gick inte så fantastiskt för honom heller men det var kul att få vara med och se hur allt går till.
 
I jävligheternas värld
Jag brukar ha väldigt svårt att bli arg. Visst, jag kan bli grymt irriterad om folk går långsamt framför mig på trottoaren eller om en bil inte stannar vid ett övergångsställe. Jag kan också bli arg på människor som pratar i högtalar telefon i butiker, fattar verkligen inte vitsen med det? Men den här veckan har jag varit så jäkla irriterad.Jag har nämligen börjat övningsköra nu, vilket i sig jag avskyr. Jag tycker verkligen inte att det är kul att köra bil, men antar att det kommer släppa?(??) Sen känner jag att jag tycker att det är tråkigt att inte plugga, jag skulle så gärna vilja börja om gymnasiumet nu även om det också är skönt att det är över. Sedan så kände jag verkligen att jag behövde ha en redbull. Gick till hemköp, och kvinnan i kassan vill ha leg. Hon skrattar åt mig när hon ser mitt leg och säger: "DU ser verkligen inte ut att vara över 15." I en ton som jag inte tyckte var okej.Ja, jag är kort, men jag är nitton år och varför skrattar du åt mitt leg? Sköt ditt jobb så sköter jag mitt. Jag var faktiskt så jäkla arg över en sådan liten grej, att jag lät det nästan förstöra hela min dag. Sen så byggdes det på över att min mobil säger upp sig(sjunger på sista versen) och nu vet jag inte om den ens kommer funka imorgon. Sen blir man arg över att jag har noll musik utom spotify i min mobil, och den funkar inte längre... Så enkelt det kan bli att bli arg. Kände därför att en liten tekanna fick följa med mig hem idag, och att jag ska ta en lugn fredag. Skämma bort mig själv.
Förövrigt så går ju övningskörningen bra, jag har haft 4x80 minuterslektioner och det funkar bra mellan mig och läraren samt att jag gör snabba framsteg. Dock kanske jag får ta lite fler lektioner eftersom jag inte kan köra med pappa.(hans finger är fortfarnade inte läkt) Men om jag ska vara helt ärlig; Det är roligare att tvätta än att köra bil.
Förövrigt firade vi tremånaders ihelgen. Tihi