Ellinor

En bit klar- En bit kvar
Idag, Torsdag 30 april är det den riktigta start etappen inför min student. Idag står vi där vid flaggstängerna (klockan tre om någon vill tänka på mig) och hör musikal tvåorna sjunga för oss.
Men det har inte varit en rolig vecka, förra veckan var alla superstressade. Denna vecka har jag haft ett prov, en inlämning och nu har jag skickat in min engelska uppsats. VI hade modevisning som jag ej var med på, men folk runt om kring mig var det vilket gjorde att de var smått stressade.Det är vuxen grejer och väldigt jobbigt att behålla motivationen. Tur att jag har mina vänner som är i samma sits, Clara som sitter i samma sits som man kan ringa och prata med.
Andra vuxen grejer jag gjort är att söka sommar jobb( nu 17 stycken sökta..) och anmäla mig till Stockholms Tillskärar Akademin-inriktning Mönsterkonstruktör.Det är den andra högskolan jag sökte till och jag har en kvar att ansökta till.Jag går runt och funderar på livet om dagarna och tycker att det går ganska bra just nu. Men av med all stress, av med all tygn på saker man ska göra. Idag sätter vi på oss mössorna.Det är vår. Minus 35 till Studenten.
 
Från vardag till helg
Det är lustigt hur fort tiden går men ändå så verkar jag inte spendera den på rätt sätt. Hela veckan har kännts flumm och tungt med att lämna in projektarbete. Jag var visserligen klar i god tid men det fanns folk som inte var det och som var lite stressade. MEN nu är det över. Nu är det engelska uppsatsen, engelska boken, svenska talet och Islam provet. That's it. På trosdag tar vi på oss våra mössor. Fattar ni den galna känslan? Vi är snart klara?
fast det där med motviationen finns inte i mig just nu. Jag har för första veckan i mitt liv försovit mig två dagar i rad, och inte brytt mig om att jag var sen, Jag har spenderat en massa pengar på skit saker.. I fredags hade jag magnetrönken på morgonen sedan borde jag åkt hem och pluggat.  Då fick jag stress av engelskan. Åkte hem,pluggade och vet ni vad? Jag är fortfarande inte klar...haha nej men det har kommit en bra bit, det bara släppte ett,två tre. Fick fram min text. Men nu är klockan sov dax för mig, imorgon ska jag åka till Stoff och Stil :3
I måndags var vi på studiebesök och svängde förbi kungsan på vägen tillbaka till skolan
Hittade ett sådant fint viscose tyg som fick följa med mig hem. 2 meter 80 kr! Ohlssons stuvar FTW
Fastnade i spånga och hittade en förbaskat fin tekopp, så var min onsdag
Hittade den as coola lampan på Stadsmissonen i vällingby, med Estrid Ericssons mönster också!!
.
Långa dagar, oväntade prov och så klart Fast & Furious 7
Äntligen är denna ministress vecka över. Efter skivan i tisdags så var jag i skolan på onsdag förmiddagen, svor åt mig själv att absolut inte somna när jag kom hem(fick fem timmars sömn) och mamma väcker mig med ett; Jag visste att hon låg och sov." Attans att jag lyckades somna. Så onsdagen bestod av ett halv vaket läge och en svår nattsömn. På torsdags morgonen satt vi och tjafsade i min svenska klass. Vi försökte bestämma tider men ingen kom överrens. Sedan känndes torsdagen alldeles för lång, så jag tänkte bara; jag ska äga på engelskan. Jag ska räcka upp handen och köra mitt egna race. Detta hade gått utmärkt, om vi inte hade ett oförberätt prov på läsförståelse.Då ville jag endast gråta. Men sedan sa han att jag ligger på en B nivå i engelska så det var ju ganska härligt.
Samma kväll jobbade jag på ett evangemang som handlade om att kvinnor ska nätverka bättre med varandra. Det var väldigt roligt(och väldigt mycket vin) så att en kvinna sa till mig; "Jag har just genom gått min 40 år kris, så när du blir vuxen, ät inte lunch med kvinnor utan sprid ut er och ta över världen."
Hmm känns ju trevligt att få veta.
Igår fredags gjorde jag inte mycket, väntade mest på att få gå på bio.Vi åkte till Kista och såg Fast and Furious 7!
 
 
Snodde bilden från Tumblr. Grät bara lite i slutet. Ellinor out.