Ellinor

En bit klar- En bit kvar
Idag, Torsdag 30 april är det den riktigta start etappen inför min student. Idag står vi där vid flaggstängerna (klockan tre om någon vill tänka på mig) och hör musikal tvåorna sjunga för oss.
Men det har inte varit en rolig vecka, förra veckan var alla superstressade. Denna vecka har jag haft ett prov, en inlämning och nu har jag skickat in min engelska uppsats. VI hade modevisning som jag ej var med på, men folk runt om kring mig var det vilket gjorde att de var smått stressade.Det är vuxen grejer och väldigt jobbigt att behålla motivationen. Tur att jag har mina vänner som är i samma sits, Clara som sitter i samma sits som man kan ringa och prata med.
Andra vuxen grejer jag gjort är att söka sommar jobb( nu 17 stycken sökta..) och anmäla mig till Stockholms Tillskärar Akademin-inriktning Mönsterkonstruktör.Det är den andra högskolan jag sökte till och jag har en kvar att ansökta till.Jag går runt och funderar på livet om dagarna och tycker att det går ganska bra just nu. Men av med all stress, av med all tygn på saker man ska göra. Idag sätter vi på oss mössorna.Det är vår. Minus 35 till Studenten.