Snipp snapp slut så var denna helg på väg ut

Helgen gick otroligt fort, lite som det alltid verkar nu för tiden. Jag fick änå en välsigt fin sensommar/höst helg.
På lördagen tog jag det lungt, gjorde fynd inne på myrorna, jag åkte till nya matutiker(3kg godis som resultat) och så var jag även hemma, tog det lungt och tänkte inte så mycket mer än på min kudde eftersom jag inte var i form. På söndagen så började dagen med att bygga dator åt mig denna gång(går så mycket snabbare nu wiii) sedan så grät jag och min bror tillsammans när vi åkte ur World kvalificieringarna(vi förlorade mot Braziljanare som hade 0-5 i stats och vi hade 3-2. S) sedan så bar det av och mastade av båten, så nu behöver jag förhoppningsvis inte åka dit något mer iår. Sedan på kvällen vart det en härlig promenad i höstrusket.
 
Men helgen tog inte slut där för idag hade jag studiedag.
Och studie dagar ska ägnas åt studier, därför befann jag mig inne i en lasertag arena hela dagen. Har nog aldrig varit så glad, så full av skratt, så tävlingsinriktad och seriöst på väldigt länge. Men det gav ju resultatet att jag kom 3 av 8 i en match. Kan också nämna att det var den enda matchen jag fick så bra :)
Sedan kom jag hem och pluggade lite engelska för det måste man ju göra. Hoppas bara vi inte har en läxa utöver att läsa. Så nu sitter jag här och överväger om jag ska se nya avsnittet från Once upon a time eller om jag ska lägga huvudet på kudden(med tanken på att jag ska upp 06.15 antar jag att det kommer bli det sist nämda alternativet) och lyssnar på dö härlig musik.
Kan inte helgen bara börja om för jag vill ut och dansa.
 

Solen, Vinden, träden

Det har bivit en form av ritual att på onsfagar eller fredagar så åker jag och min mamma till Läkarmissonen i Vällingby. Om man inte åker en gång i veckan kan man ju inte göra några fynd! Tyvärr vart det bara två sockerskålar igår men de var ganska fina de med. Efter detta åkte vi ned till Willys i Barkarby som har bytt lokal. Den var ganska Stor butiken men så smala gångar... och folk slogs vi godiset(kostade 30kr/kg) som att det vore krig. Mamma och jag hade snabbkassa så vi slapp de sjukt långa kassorna( känner att det var en miss därmed, jätte få kassor med så mycket folk) sedan gick vi och jag fyndade 3m foder för 36 kr total. Tackade och neg. Efter detta ringde min bror och bad mig köpa en dator del på netonnet så fick ta oss en sväng dit med och självfallet "glömde" han berätta vad den vägde... ush.

Så min fredagskväll sedan bestod utav datorbyggande, godis och lite skjortsömnad. Min natt bestod av 10 timmars oavbrutensömn och ett uppvaknande med sådan huvudvärk att jag vill spy. Utan för spelar solen, vinden och Träden en vacker melodi och jag ser hur ljuset konstant ändras.Inga planer för dagen utom en trevlig sväng till Jakan

Veckan som försvann

Jag vet helt ärligt vart den senaste veckan försvann. Det känn som det var fredag igår men det är fredag imorgon igen?
Så en recap då. Vad har jag egentligen gjort denna fösvunna vecka?
Fredag: Fikade på ett jätte mysigt(dyrt..) cafe inne i Gamla stan. Satt i 4 timmar bara pratandes vilket var väldigt skönt. Önskar bara att jag hade tagit en bild på den fina tapeten som fanns.
Lördag+Söndag: Jag var hemma. sydde lite, pluggade, städade, mådde lite dåligt,köpte lite tyg och sådär.
 
Sedan på måndagskvällen spelade jag och mina bröder ett spel itimmar. Det är så roligt att vi kan ha så underbar tid tillsammans även fast vi är så långt bort.Sedan blev det ju skolan igen. Har gjort allt mellan Läsa 200 sidor i min engelskaklassiker, pluggat om Barocken och skrivit refarat.Jag syr förfullt på med mina jackor i skolan och försöker hinna med allt.Har även lärt mig hur man handsyr knapphål, och jag vill aldrig någonsin behöva göra det igen! I sig är de inte så svårt men det är bara väldigt tråkigt och ja svårt att få det snyggt. Har kännt mig trött hela veckan och har faktiskt somnat varje dag när jag kommit hem. Mamma blir inte så glad men jag tycker ju att det är ganska så skönt :)
Och nu är det helg igen. Vad ska vi hitta på denna helg då? ;)
 

Do you have the time, to listen to me vine, about nothing and everything, all at once?

Öronen blir inte bättre men hade en bokad tid med min skolsyster idag. Hon sa att hon såg att det var irriterat men inte så allvarligt att jag behövde uppsöka läkare. Hon rekomenderade även att jag skulle köpa näsdroppar som kanske öppnar upp några gångar så att "vätskan" i mina öron försvinner.Det värsta är ju att den måste rinna ut åt ett annat håll... Varför det blev så här? Jo jag var förkyld,och fick då tryck i mina öron troligen. Sedan hade jag i mina hörlurar minst 3 timmar om dygnet vilket säkerligen påverkade. Visste inte ens att det kunde hända. Men nu är nya hörlurar beställda från ebay(35 riksdaler frakten gratis.watup?)
Kör också på min egna huskur med massvis av te och jag ska börja ha på mig mössa så att mina öron inte blir kalla för det tycker jag hjälper. Tur för mig att jag har snygga mössor. Värsta är ju att jag börjar känna mig småförkyld igen, med huvudvärk och frossa.
Förövrigt har det varit en bra vecka, för den är snart över! Imorgon har vi egentligen idrottsdag och klassen ska gå på en utställning men stannar nog hemma för min del. Kanske promenerar till Myrorna och tillbaka om vädret håller sig.
Det bästa med denna vecka är att jag inte har haft en svenska lektion och jag kommer inte ha en håltimme på två timmar. Vi kan ju låtsas att faktumet att jag forfrarande kommer behöva plugga engelska för jag ska ha läst halva min bok tills på tisdag(Jag har bara läst tre kapitel hittintils...)Sedan var det något om en svenska läxa och mitt företag i entreprenörskap inte exsisterar utan att jag bara kan ta det lungt och sova.