Ellinor

Snipp snapp slut så var denna helg på väg ut
Helgen gick otroligt fort, lite som det alltid verkar nu för tiden. Jag fick änå en välsigt fin sensommar/höst helg.
På lördagen tog jag det lungt, gjorde fynd inne på myrorna, jag åkte till nya matutiker(3kg godis som resultat) och så var jag även hemma, tog det lungt och tänkte inte så mycket mer än på min kudde eftersom jag inte var i form. På söndagen så började dagen med att bygga dator åt mig denna gång(går så mycket snabbare nu wiii) sedan så grät jag och min bror tillsammans när vi åkte ur World kvalificieringarna(vi förlorade mot Braziljanare som hade 0-5 i stats och vi hade 3-2. S) sedan så bar det av och mastade av båten, så nu behöver jag förhoppningsvis inte åka dit något mer iår. Sedan på kvällen vart det en härlig promenad i höstrusket.
 
Men helgen tog inte slut där för idag hade jag studiedag.
Och studie dagar ska ägnas åt studier, därför befann jag mig inne i en lasertag arena hela dagen. Har nog aldrig varit så glad, så full av skratt, så tävlingsinriktad och seriöst på väldigt länge. Men det gav ju resultatet att jag kom 3 av 8 i en match. Kan också nämna att det var den enda matchen jag fick så bra :)
Sedan kom jag hem och pluggade lite engelska för det måste man ju göra. Hoppas bara vi inte har en läxa utöver att läsa. Så nu sitter jag här och överväger om jag ska se nya avsnittet från Once upon a time eller om jag ska lägga huvudet på kudden(med tanken på att jag ska upp 06.15 antar jag att det kommer bli det sist nämda alternativet) och lyssnar på dö härlig musik.
Kan inte helgen bara börja om för jag vill ut och dansa.
 
Solen, Vinden, träden
Det har bivit en form av ritual att på onsfagar eller fredagar så åker jag och min mamma till Läkarmissonen i Vällingby. Om man inte åker en gång i veckan kan man ju inte göra några fynd! Tyvärr vart det bara två sockerskålar igår men de var ganska fina de med. Efter detta åkte vi ned till Willys i Barkarby som har bytt lokal. Den var ganska Stor butiken men så smala gångar... och folk slogs vi godiset(kostade 30kr/kg) som att det vore krig. Mamma och jag hade snabbkassa så vi slapp de sjukt långa kassorna( känner att det var en miss därmed, jätte få kassor med så mycket folk) sedan gick vi och jag fyndade 3m foder för 36 kr total. Tackade och neg. Efter detta ringde min bror och bad mig köpa en dator del på netonnet så fick ta oss en sväng dit med och självfallet "glömde" han berätta vad den vägde... ush.

Så min fredagskväll sedan bestod utav datorbyggande, godis och lite skjortsömnad. Min natt bestod av 10 timmars oavbrutensömn och ett uppvaknande med sådan huvudvärk att jag vill spy. Utan för spelar solen, vinden och Träden en vacker melodi och jag ser hur ljuset konstant ändras.Inga planer för dagen utom en trevlig sväng till Jakan

Pop Danthology