Ellinor

En fin vän och en sagobok
I torsdags så umgick jag med min fina vän Lea. Vi satte oss på Taystys fika del och fikade i några timmar. Vi pratade om allt,eftersom det var väldigt länge sedan hon och jag sågs! Kände verkligen det också, alltid få skönt att träffa människor man bryr sig om :) Hon och jag ska ju trots allt gifta oss om 22 år så kanske lika bra att se till så att det håller i sig!
Smoothie stund, vernattning och skräkfilmer
I måndags hade jag en planerad dejt med the one and only Jessica. Hon kom hem till mig och vi gjorde smoothies som inehöll Banan, Blåbär och björnbär. Riktigt gott blev det! Sedan satt vi och disskuterade allt vi kom att tänka på. Vi peppade varandra och hade en underbartid. Men varför har jag blivit så dålig på att säga: Guys lets take a picture?
 
Kom sedan hem och hade inga mer planer för tisdagen så blev lite leauge of legends istället och oj vad roligt jag hade! Har nog aldrig skrattat åt att det gått så dåligt.
 
Onsdagen spenderades med att försöka åka in till stan och att försöka åka hem ifrån stan. Tror jag sammanlagt fick vänta i 40 minuter på tågen, bra att SL tror att de har koll. Det felet var kvar heladagen idag och nu ska de ju inte gå förrens på måndag? Förstår inte hur jag ska kunna komma itid.
EN sammanfattning av måndag-onsdag.
 
Skulptur efter skulptur
Idag var jag på moderna museet med Clara och Sabina, vi ville nämligen checka in en utställning vi har hörtalats om. Det var väl en coolt utställning men kanske något liten? Hade blivit grymt besviken ifall vi hade behövt pröjsat hundra spänn var för att komma in till det där. Men så kan det ju vara! Vissa av skulpturerna var skickligt gjorda ex Elephanten som har rynkor som en livs levande elephant. Sedan var den rosa min abosluta favorit, en fantastiskt skapelse!
Sedan var ju Stockholms vädret inte med oss, så vi tog en buss till Cafe 60's och drack varmchoklad där samt satt och mös i ett par timmar. Ett helt perfekt avslut på en vecka!