Ellinor

Do you know its soon christmastime?
Börjar bli en god julstämning I huset nu
We dance with our monsters through the night
Idag åkte jag in till stan(största misstaget, tågen slutade gå när jag skulle hem) sedan dess har jag suttit framför datorn. Nu är jag lvl 99 på WoW. Jag och mina bröder har så sjukt kul med detta, bäst i hela världen är det. Det är så kul att prata med dem, för vi gör det på ett helt annat sätt än vad vi brukar göra det på. Sedan är det ganska kul när min bror säger "Trilla inte ned här" och så gör han det själv. Och frustrationen när någon i motståndar laget kommer och dödar en. Och hur mycket man skrattar när man ska bli återupplivad men det inte fungerar. Min bror bara, jag har inte byggt denna.
Jag har några söta djur som förföljer mig också, en katt, en cheeta cub, en corgi, en hydra, en flygsak, en örn och lite så. Det går bra!
 
And sang a song to save us all
Denna vecka har gått/kommer gå väldigt snabbt.I måndags var vi på Nordiska musset för en utställning om 1800 talet vilket alltid är trevligt. Hade även en spännande svenska lektion där vi endast var 10 elever. Idag(Tisdag) var skolan normal, vår engelska lärare lät oss se på stand up comedy i slutet av lektionen, fick även gå tidigare från skrädderi. Så nu är jag full utav nya idèer att sy till!. Imorgon(onsdag) ska vi gå på sacomässan efter lunch vilket ska bli trevligt. Torsdag är normaldag men fredag är STUDIEDAG. Då tänker jag vara hemma och sova sedan handla mina julklappar. Har faktiskt inte några planer inför helgen vilket är ganska avslappnande. Har lite plugg att ta tag i så får helt enkelt göra det.
 
Solen som tittade fram bakom molnen i onsdags
en lång torsdag
En veckad kjol och kort fredag

Nordiska museset
 Min promenad hem idag