We dance with our monsters through the night

Idag åkte jag in till stan(största misstaget, tågen slutade gå när jag skulle hem) sedan dess har jag suttit framför datorn. Nu är jag lvl 99 på WoW. Jag och mina bröder har så sjukt kul med detta, bäst i hela världen är det. Det är så kul att prata med dem, för vi gör det på ett helt annat sätt än vad vi brukar göra det på. Sedan är det ganska kul när min bror säger "Trilla inte ned här" och så gör han det själv. Och frustrationen när någon i motståndar laget kommer och dödar en. Och hur mycket man skrattar när man ska bli återupplivad men det inte fungerar. Min bror bara, jag har inte byggt denna.
Jag har några söta djur som förföljer mig också, en katt, en cheeta cub, en corgi, en hydra, en flygsak, en örn och lite så. Det går bra!
 

And sang a song to save us all

Denna vecka har gått/kommer gå väldigt snabbt.I måndags var vi på Nordiska musset för en utställning om 1800 talet vilket alltid är trevligt. Hade även en spännande svenska lektion där vi endast var 10 elever. Idag(Tisdag) var skolan normal, vår engelska lärare lät oss se på stand up comedy i slutet av lektionen, fick även gå tidigare från skrädderi. Så nu är jag full utav nya idèer att sy till!. Imorgon(onsdag) ska vi gå på sacomässan efter lunch vilket ska bli trevligt. Torsdag är normaldag men fredag är STUDIEDAG. Då tänker jag vara hemma och sova sedan handla mina julklappar. Har faktiskt inte några planer inför helgen vilket är ganska avslappnande. Har lite plugg att ta tag i så får helt enkelt göra det.
 
Solen som tittade fram bakom molnen i onsdags
en lång torsdag
En veckad kjol och kort fredag

Nordiska museset
 Min promenad hem idag

Jag <3 Julen

I år ser jag riktigt mycket fram emot julen. Det kan vara för att jag inte njöt tillräckligt förra året, men iår är jag så taggad. Jag längtar till mys framför brasan, med saffransbullar,pepparkakor, julmust,snö,julgran, kanel doft. Jag vill ha allt iår! Jag tänker spela julmusik tills mina öron gråter, jag var så trött på det förra året att jag skällde på pappa så fort han satte på några jullåtar, iår ska det bli ändring på det.
Är också riktigt glad över att jag har bra idèer till mina julklappar. Tror jag ska göra ett storsvep på fredag, har redan köpt julpapper. Alla mina julklappar ska ha brunt som baspapper och sedan så ska jag ha fina snören runt. Jag vill gå runt och julmysa, ha julmys med grabben och få se hur glada många blir runt juletiden. Det är nog stämningen som är bäst och spänningen inför julafton, den kommer aldrig och att försvinna. Överväger att delta i Reddits secret Santa, då jag får en person och vad hen gillar, sedan skickar man ett paket. Det roliga är att förtillfället så är det människor ifrån 176 olika länder som deltar så man blir ju lite taggad.
snälla säg att jag inte är galen i julen utan att ni alla andra också är jultaggade :D
 

Som taget ur en film kan ja se frekvensen rulla

Har ni en låt som får er att känna som att ni vore med i en film? För mig idag råkade det bli låten Return to the classic-Chronic Crew vilket är en electronisk låt som inte har någon lyrics alls. Den finns nog med i många utav mina spellistor och egentligen är jag inte jätte found över den låten. Brukar till och med skippa den, men just i dag gjorde jag inte det.Redan i introt fick jag känslan av att sätta upp håret ordentligt och knäcka mina fingrar, visualiserade mig då sittandes vid min dator som jag nu gör, knapprandes på mitt Word document, drickandes min capputino och vara jätte produktiv.Precis som att jag vore Carrie i Carrie Diarys, eller som George i The art of getting by. Verkligheten är liknande utöver det där med att jag är produktiv, har nog tagit bort tre gånger så mycket som jag har skrivit i mitt dokument och det kliar som attans i fingrarna efter att få gå och spela spel. Tror tyvärr att jag inte kommer hinna det idag, eller imorgon och framför allt inte på onsdag. Känner att motivationen bara försvinner ut ur min kropp för jag har verkligen noll åsikter om denna bok, för helt ärligt tycker jag att den inte är så fantastisk. Men ibland ska man bara bita ihop,allra helst vill jag springa av mig furstrationen över detta men känner att i regenet en mörk måndag kanske det inte är det bästa alternativet.Som sagt, bara att bita ihop.
här är förörvigt två andra låtar om man gillar denna