Ellinor

En regning dag som idag
SMHI: För tillfället är det uppehåll( spöregnar ute) Klockan ett ska det sluta regna(spöregnar fortfarande 14.00)

Idag är det lördag, vad hände med min fyra dagars helg? Sov typ bort hela gårdagen och torsdagen. Var ju ganska behövligt också. Kan ialla fall meddela att jag mår så otroligt mycket bättre nu och glad är jag för det: idag ska jag till min nyblivna 18 åring Ellinor! Kommer bli så grymt kul! Bilden ovan visar hennes paket, men vad som är inne är fortfarande en hemlighet ;)
Tre Favoriter
De här tre låtarna har funnits i min spellista idag som har gått om på repeat. Så tre grymma låtar!
Vaknade imorses och kände som att jag skulle spy ut alla min inälvor. Var ju en bra start på dagen. Skulle ha gått på bio med Amanda och Jack men eftersom jag var sjuk och så var Jack också sjuk så blev det inget mer med det. Vi får gå en annan dag helt enkelt. Så hela dagen har spenderats med att ta det lugnt, läst i nya Chic och bara chillat galet. Fick choklad av mamma också, om jag ändå bara inte mådde så illa...
Nu är livet här men var är du min vän?
Halsbandet fick jag av min farmor i julklapp samma år som min Farfar dog. Han hade gett det till henne under en utav deras dagar. Armbandet fick jag av mamma när jag skulle på balen i Nian. Och klänningen är Banana Republic som köptes för ett flertal år sedan som sitter på lika bra idag.
Ibland måste man göra saker man inte vill. Ibland måste man bara acceptera att det är så. För mig innebar detta en resa till strägnäs och ett farväl till en gammal vän. Även om jag är glad att jag åkte idag så var det väldigt jobbigt, alla hälsar på en till höger och vänster. Säger "Hej Ellinor trevligt att se dig/Hej Ellinor det var så länge sedan" Hej svarar jag ju, och försöker låta bli att tillägga "vem fan är du" Var lite så jag kände. Det hela var väldigt vacker och avslappnat. Sedan att få träffa människor som mina föräldrar pratar om, det är också väldigt trevligt. Grät som mest när en tjej sjöng denna låt aukustiskt. Nu får det vara så här. Farväl min gamlevän
Minns förövrigt första gången jag hörde denna låt. Då låg jag i en säng med världens bästa person brevid, och jag kunde bara inte sova. Skulle nog säga att klockan var över fyra på morgonen. Minns att jag skrev upp just låt texten som ett memo för att leta upp låten. Så två helt olika tillfällen.