Ellinor

Go away my monday
 
Tror att vädret var med mitt humör idag. Vaknade och bara kände-kan jag inte ligga kvar? Kan jag inte bara skita i skolan? Kom fram till att jag kunde sova en halvtimme till, men sedan var jag tvungen och att gå. Kallt och grått var det ute, så vädret var precis som mig välidgt nere. Sedan vid lunch var det lite bättre, lite sämre vid svenskan men när jag kom hem sken solen. Så himlans mysigt. Övervägde att gå ut och springa  men kände att kanske var lika bra att vilka. Gjorde ju faktiskt beeptestet idag.  Sitter nu här i lugnet med min samhällskunskaps läxa. Tyst, mörkt och ensamet. Så som det ska vara. Har ialla fall lite te och världens bästa band att njuta utav.
 
 
Tiden som bara försvann
vet inte riktigt vad som hände i helgen egentligen. Spenderade lördagen med att städa rummet innan jag åkte till moncheri. Stannade där över natten, han se tre olika slut på tre olika filmer och den härligaste paradion på Hunger Games/Hungover. The Hungovergames. Sedan så idag vaknade jag och tänkte fan vad skönt att klockan bara är nio. Somnade väl om till halv elva innan jag insåg,hmm, det är ju faktiskt halvtolv. Blev lite ledsen då. Men var ialla fall ljust när jag kom hem vid sex. Fick god middag och efter det har jag verkligen inte gjort något. Känner verkligen att denna helg bara har varit genom att leva. Inte göra något. Men helt ärligt? Jävligt skönt var det.
Nu har jag ju typ ton med saker att göra så.. ses!
 
 
Winter soldier
Så himlans härligt med fredag! Men vart tog min vecka vägen? Bara försvann rakt iväg, lite läskigt det där med tid. Dagen spenderades först med att rita mönster efter en bild, sedan så åt jag pulledpork innan jag drog till sergel där jag såg filmen Captain America. Sådan bra film! Åhh helt jävla underbar. Men vill inte skriva hanlingen, för man spoilar så himlans mycket, men kan ialla fall säga att se Avengers och den första Captain America filmen för denna. Då förstår man som mest. Gött med sälskap var det också, och pocporn. Fattar inte hur otroligt gott det var med popcorn. Sedan när jag kom hem var det så vackert väder att jag var tvungen att springa. Blev 3.2 km på 23 minuter så är grymt nöjd!