Jag <3 Björnbär

Äntligen. 21 dagar to go före skolan bestämde sig mina björnbär äntligen för att slå ut och bli björnbär. Dom har tjurat hela sommaren fastän det varit 30 grader i typ tre veckor. Men nu är vi där. Nu börjar dom bli klara. Kan nog bli så att jag har björnbär på 18 års tårtan. Är ju bara 13 dagar.
Dagens planer var att träffa Jessica men vi flyttade det tills imorgon. Så ska nog stor städa mitt rum, kanske sy lite på min korsett, dunka bra musik och vänta på LCS ikväll. Hoppas på att jag inte får värmeslag. Har även lovat att städa husvagnen. Städa städa städa.
För övrig hur många episoder av Grey's Anatomy är det okey att se på en och samma kväll?

On Diana

Köpte ett helt fantastiskt tyg på Stoff och Stil när jag och pappa var där här om dagen. Tyget är "Sand färgat" men skulle själv säga tyg guld. Tänker sy en korsett ut av det, får se hur den blir men tanken är en lång korsett. 0.5 av tyget kostade 19.91 så I would call it worth. Ska bli spännande att se hur det blir!

Just Listen

 
Jag kan fortfarande bli chokad över hur en bok kan få ett sådant fast grepp om en. Önskar dock att denna bok var Games of Thrones men tyvärr är det inte så. För ett tag sedan köpte mamma en bok som heter Just listen av Sarah Dessen.Jag älskar Sarah Dessens böcker så var väldigt spänd på hur denna skulle vara. Och jag kan lätt säga att jag är inte besviken. Ville vara uppe hela natten och läsa men tröttheten tog emot vid ett, så jag fick sluta mitt i en sida. Det jag gillar med boken var att den var ärlig, att det kan verka som att man har allt men ibland är det inte så. Boken gjorde en glad, man fick skratta lite och även se på livet ur ett annat perspektiv. Rekomenderas starkt ifall ni gillar små Unga vuxna romaner
 
Handligen: Annabel lever livet i ett stort vacker hus,med sina två store systrar och de alla tre har gjort/gör modell uppdrag. Men allt är inte perfekt bakom glaset, för Annabels syster har en ätstörning, den andra syster syns inte til hemma och Annabels bästa vän Sophie avskyr henne. Livet verkar som en katastrof men så dyker Owen upp,killen som alltid har hörlurar i och som ingen direkt pratar med.De bildar en vänskap, men komnmer den hålla när han får veta vad som hände den där natten när Annabel och Sophie blev vänner.