Öppethus, öppna sinnen och öppet hat

Hej hoj alla kamrater!
Det var grymt kul att delta på öppet hus, fick inte så mycket sytt på min korsett men jag fick ta emot en massa människor och visa dem runt på min våning, roligaste var det ju att de var som mig, intresserade av att sy! Då måste man ju passa på att prata med dem så mycket som möjligt. Här tyckte jag att det var bra att jag hade varit på praktiken för det var så mycket enklare att prata med dom. Att bara le och så var vi kompisar på engång. Och om jag kom något frammåt ialla fall med min korsett, nu ska jag sätta fast öljetter, sy kanaler fram. planchetten fram, lägga i fjädrarna, sy band kantning och sedan sy på min volang. Så är jag klar... Klar på onsdag är mitt mål! Det är så enkelt och så roligt att sy det. Taggad helt enkelt! :)
 
Den här dagen spenderas med lite plugg, har en svenska uppsats tills på torsdag, Naturprov imorgon och mönster läxa tills på fredag. Bokar av naturen idag, gör svenskan imorgon och på tisdag gör jag mönster. Låter väl bra? Grejt!
 

När det oväntade inträffar

Så jävla typsikt mig. Jag skulle gå på bio ikväll med mon petiteamis. Kändes som att det skulle bli en jätte skön kväll med bra sällskap och vi skulle se The wolf of wallstreet. Jo. Bra att en halvtimme innan jag går kollar jag biljetterna, och det finns inga platser? Jo på den som började tio över elva fanns det platser, men eftersom vi båda skulle vara i skolan imorgon på öppet hus så kunde vi ju inte åka hem klockan 3 på natten, skulle ju inte vara så bra. Så då blev det inställt, nästan hela kvällen förstörd. Men Alliance vann sin LCS match, så måste ju vara glad ändå!

Mja den här veckan har verkligen inte varit på topp. Har varit så segt, inte fått ett smack gjort utan bara suttit dag in och dag ut och försökt överleva. Inte rätt taktik men nu måste jag kämpa! Imorgon är det som sagt öppet hus, sedan ska jag hem och plugga på en svenska uppsats-sak-grej. Sedan är det naturprov på måndag, sedan är det mönsterläxan. URGH. Är det så här det känns? Saknar praktiken som sjutton då jag kunde komma hem och behövde endast spela hela helgen. En kille i min engelska klass köpte Black Flag(Assaisans creed 4) efter mig och han är nästan klar nu. Hur. Jag. Fattar.Inte. Jag bara stannade upp helt när jag kom tillbaka till skolan vilket inte var så bra. måste få igång livet igen nu. Så som alltid, TAGGA!