The Last of Feburary

Hello!
 
Idag är det den 28 februari- vilket innebär att imorgon är det mars. Ska bli skönt med mars, känna att livet går frammåt. Väldigt fort frammåt. Men mars brukar vara en bra månad, det är lite övergången mellan vinter och våren. På tala om våren- jag har en skinnjacka, en regn jacka och 5 jeans jackor. Vad hände där liksom?! Jag som tänkte satsa på att köpa mig en blå bomberjacka eller något till våren, känner dock att det kanske är lika bra att vänta med det tills jag slitit ut någon jeans jacka. Övervägde att ge bort en jacka men alla är så fina och har egna speciella detaljer! Nej dom ska få hänga kvar allesammans. Fast jag, några får nog vara inne i en garderob så att inte mamma får krupp
 
 
 

Reload

Hur skönt är det inte med lov? Har faktiskt inte gjort något alls denna vecka. Bara tagit det lugnt och sytt, städat osv. Skulle träffat mon petit amies idag men blev inställt. Lite synd det, men fick lite jobb på min ergonomi uppgift gjort ialla fall! Morgondagen ska spenderas tillsammans med Sandrah, Clara och Lydia på Liljevalchs utställning med amatörskulptörer. Ska bli jätte spännande att se faktiskt :D På fredag ska jag till tandläkaren.... och på lördag har jag en fika/promenad dejt grej med Jessica. Grymt kul! Söndag lär jag väl hamna i pluggkoma. Min kära bror har hotat med att komma hem så måste säkerligen spendera en massa tid med honom också :) På måndag funderar jag på att få håret kortare. Vet dock inte om det bara blir sagt eller blir av. Men om jag fick bestämma skulle jag vilja lägga all min tid på detta de närmaste veckorna. Verkar så grymt coolt!
 

No, No I will never forget. I will never regret. I will live my life!

Det går nästan inte att beskriva med ord som exsisterar hur denna kväll har varit.
Efter att få ha köat i en timme i bitande blåst och kyla fick jag och Ellinor kliva in på fryshusets arena. Vi hamnade långt fram. Efter vad som kändes som timmar( var en timme) så fick vi äntligen höra ängelns röst. Jared Leto. Där in på scen kom inga minder än 30 seconds to mars.  Lyckan som bara spreds när han skrek Jumpjumpjump! Alla i publiken sjöng med. Alla i publiken viftade med händerna skrattade och skrek. Balonger släpptes från luften, konfetti flög. Vi stampade raketen för att få höra ett extra nummer. Vi fick skrika SVERGIE SVERIGE SVERGIE I en video dom ska göra och släppa.Jag fick se min drömprins i ögonen, och det kändes som att han såg rakt på mig, rakt in i min själ. Jag ville inte gå hem. Jag ville stanna inne i värmen,musiken och trycket för alltid. Ibland måste man säga hejdå, och han sa att dom inte kommer komma tillbaka på ett tag. Gjorde mig så sjukt ledsen. Men musiken finns alltid kvar. Alla fina citat, alla vackra texter.
Nu tänker Cinderella stoppa undan sina glas skor och krypa ned i sin säng. Lite av trycket är ändå kvar. Och jag har ju allt minnerna. We are the Kings and Queens, we will never forget. We belong in the city of angels.We do or die.
 
 

Love, Lust, Fatih+ Dreams= 30 Seconds to Mars

Nu är det äntligen lov. Musten försvann helt från mig när jag skrev tre prov den här vecka, har rent allmänt varit stressigt och tungt. Fast jag har fått en massa nya bekantskaper vilket är roligt, och jag har även haft det väldigt mysigt och kul med alla mina vänner. Och nu när det är lov blir det ju inte bättre. Har nämligen en dröm dejt med världens bästa band och världens bästa Ellinor ikväll. ÄR. SÅ. TAGGAD.