Ellinor

Min Jul
 Det var ju något som kallas för julafton- en tid vi firar att vi får ha varandra nära. Jag firade den hemma med min familj vilket var mysigt. Min mormor kom förbi och vi öppnade några paketer samt fikade och då vart hon väldigt trött så hon åkte hem ganska fort igen,sedan åt vi mat och tanken var att vi skulle öppna restrerande klappar men min bror sov så hårt att det inte gick. Så på morgonen(LÄS 8.30)
klev hela familjen upp och öppnade paket tillsammans. Min inre sömmerska vart otroligt lycklig, för hon fick några fina paket. Hade önskt mig några utgånga mönster men min mamam lyckades fixa det. Klänningen till höger är jag så sugen på att sy. Sedan fick jag en bok om drapering. Min mammas kommentar var: "Jag vet inte vad du ska ha den till men ha så kul med den."
Sedan vart min andra själ glad- mina bröder gav mig ett nytt headseat vilket kommer bli superspännande att använda! Nu kanske jag hör dem när vi spelar...
 
Dopparedan
God Jul
En helg
Helgen tog slut fortare än förväntat men hann ändå med en hel del!
Det började med att jag på fredagsnatten kom fram till att endast sy en skjorta till min bror var inte nog, där av spenderade jag lördagsmorgonen med att åka in till Ohlssons och köpa tyg. Köpte även andra grejer som jag hade fått i uppdrag av min käre mor, men geesh vad folk var stressade och otrevliga. Sedan så fick jag en på tok för länge försenad dejt med min kära Jessica. Vi träffades, kramades och mös. Hon fick även hennes 18 års present! Spenderade resten av den kvällen med att sy, chilla och spela. Och pynta min mini julgran

På söndagen sydde jag hela dagen fram tills det var dags att byta om och åka till Clara min underbara! Hon anordnade ett glöggmingel vilket var jätte mysigt. Så kul att få träffa folk igen och att få se mina vänner en sista kväll före jul. Vart dock stressigt när vi skulle hem men både jag och Krystian hann med våra tåg. Vi han även köpa burgerking.(hehe) Sedan trodde jag att min pappa skulle hämta mig men han missade det, så jag fick gå hem själv. Vilket ioförsig var skönt för att det snöade härligt mycket.
 
Lånar en bild av Clara för jag tog inte en enda bild under hela kvällen?!
I går, måndag, så var det städa hela huset dagen och faktiskt ska jag meddela att det var trevligt. Nu är det jul är i vårt hus tralalalla.
 
Om en timme äter jag middag med min bror som kommer hem till jul, om ytterligare ett par timmar så sitter jag och myser med min familj inkluderat min mormor. Livet erå ganska gött.