Min Jul

 Det var ju något som kallas för julafton- en tid vi firar att vi får ha varandra nära. Jag firade den hemma med min familj vilket var mysigt. Min mormor kom förbi och vi öppnade några paketer samt fikade och då vart hon väldigt trött så hon åkte hem ganska fort igen,sedan åt vi mat och tanken var att vi skulle öppna restrerande klappar men min bror sov så hårt att det inte gick.Skypade istället en stund med Jocke vilket var mysigt. Så på morgonen(LÄS 8.30)
klev hela familjen upp och öppnade paket tillsammans. Min inre sömmerska vart otroligt lycklig, för hon fick några fina paket. Hade önskt mig några utgånga mönster men min mamam lyckades fixa det. Klänningen till höger är jag så sugen på att sy. Sedan fick jag en bok om drapering. Min mammas kommentar var: "Jag vet inte vad du ska ha den till men ha så kul med den."
Sedan vart min andra själ glad- mina bröder gav mig ett nytt headseat vilket kommer bli superspännande att använda! Nu kanske jag hör dem när vi spelar... och eftersom jag lånat Jockes Urbanears så mycket fick jag ett par sådanna också.
 

En helg

Helgen tog slut fortare än förväntat men hann ändå med en hel del!
Det började med att jag på fredagsnatten kom fram till att endast sy en skjorta till min bror var inte nog, där av spenderade jag lördagsmorgonen med att åka in till Ohlssons och köpa tyg. Köpte även andra grejer som jag hade fått i uppdrag av min käre mor, men geesh vad folk var stressade och otrevliga. Sedan så fick jag en på tok för länge försenad dejt med min kära Jessica. Vi träffades, kramades och mös. Hon fick även hennes 18 års present! Spenderade resten av den kvällen med att sy, chilla och spela. Och pynta min mini julgran

På söndagen sydde jag hela dagen fram tills det var dags att byta om och åka till Clara min underbara! Hon anordnade ett glöggmingel vilket var jätte mysigt. Så kul att få träffa folk igen och att få se mina vänner en sista kväll före jul. Vart dock stressigt när vi skulle hem men både jag och Krystian hann med våra tåg. Vi han även köpa burgerking.(hehe) Sedan trodde jag att min pappa skulle hämta mig men han missade det, så jag fick gå hem själv. Vilket ioförsig var skönt för att det snöade härligt mycket.
 
Lånar en bild av Clara för jag tog inte en enda bild under hela kvällen?!
I går, måndag, så var det städa hela huset dagen och faktiskt ska jag meddela att det var trevligt. Nu är det jul är i vårt hus tralalalla.
 
Om en timme äter jag middag med min bror som kommer hem till jul, om ytterligare ett par timmar så sitter jag och myser med min familj inkluderat min mormor. Livet erå ganska gött.
 

Ett perfekt köp

På sommaren brukar STEAM ha sommar rea och jag var otroligt förkrossad när jag insåg att jag missade att köpa Assaisans Creed Liberation HD. Det var på 75% och gick inte ned så lågt en gång till, sedan så i höstas så missade jag ytterligare en 24 timmars kampanj med detta spel. Anledningen till att jag är hype på spelet är för att det är det enda Assassins creed spelet med en kvinnlig huvudkaraktär.Något som Ubisoft(skaparna av spelet) tycker var ansträngade och göra och därför aldrig gjort om.
Igår när mamma och jag var och handlade så såg jag att min STEAM app hade loggat in mig vilket betyder att något i min wishlist var på rea. Okey, alla spel jag önskade mig var på rea. Men Liberation var endast på 50%.
Imorses när jag loggade in var det 75% alltså 5 EURO. HAde 33 minuter. Detta mina vänner är det farliga med att ha alla sina koder och sådant inskrivet i mobilen. Jag trycket bara more or less på köp knappen så är de min. Men fasiken vad glad jag blev, en utav årets julklappar till mig själv.
 

sjukdommar?

I tisdags natt hade jag tänkt spela med mina bröder och ha en kul kväll, men de planerna blev inställda så jag gick och lade mig väldigt vettigt. Sedan så vaknade jag vid tre och svettades som bara attan. Kastade av mig mitt täcke, sedan fick jag sådan frossa att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.Trodde att Thor stod med sin hammare och slog mig i skallen, trodde att jag blivit gravid med en alien som i Promethius.Sedan blev det rusning till toaletten och där spenderade jag tre-fyra timmar i perioder. Jag hade ätit något dåligt troligen och nästa gång jag vaknade var klockan 10.
Så det blev ingen skola för mig, fick stanna hemma och trodde nog en stund att jag skulle dö för jag mådde så dåligt. Mamma väckte mig vid två av misstag när hon utbrast"det snöar" Så jag låg och tittade på snön och sov vidare.
 
I dag trosdag släpade jag mig upp med mitt bultande huvud och åkte till skolan. På svenskan gjorde vi inget, sedan pysslade vi, sedan hängde jag i sy klassrummet i tre timmar, för att gå på en halvtimmes lång engelska lektion. Kan inte förstå vilken ovärd dag- men eftersom jag inte kommer träffa mina kära klasskamrater förrens vecka tolv ish så känns det ju lite små skönt.
Note to onself: this looks cute as fuck. Make one of these