En höstig löradag

Det känndes verkligen som höst idag, fast det var ändå ganska varmt. Vi började morgonen med att åka till stoff och stil där jag köpte lite mönster på rea, lite mönster som inte var på rea och så. Kändes skönt fram tills jag kom ut och insåg allt jag hade glömt. Plus att det var dyrare än vad det skulle bli...
Sedan åkte jag hem och dyrkade min symaskin hela dagen lång, till middag vart det med lite besvikelse bara majskolvar och korv...men sedan visade det sig att mamma hade bakat! Vart en ljuvlig äppekaka som jag lärde mig baka i årskurs två. Det receptet har hållt länge! Och så kom jag ihåg att jag ville ha schweppes päron dricka så den köpte mina föräldrar till mig. Så vart en mysig drinkipoo när jag sydde.
Men Klockan är typ ingenting men jag vill bara sova :(
 

Födelsedaga, långa sömmar och en stor fet godispåse

Tänker bara säga ÄNTLIGEN är det fredag. Har känts som att skolveckan aldrig skulle ta slut. Ville bara hem varje dag för jag kännt mig så trött. Tänker så njuta av att det är fredag och två dagars ledighet!(minus den där biten att jag har prov på måndag morgon)
Har ändå kommit fram till att min engelska lärare är cool som sjutton, min svenska lärare är tråkigare än en sten, min engelska klass är sjukt duktiga på engelska, min svenska klass har absolut inga åsikter(hur hälsar du på dina grannar, hej eller goddag?-Jag hälsar inte på mina grannar dom är otrevliga.)
Önskar också att jag kunde gå tillbaka till måndag och se till så att jag vart mer produktiv denna vecka, för jag har inte kommit långt på skrädderi(inte så långt som jag önskar) jag har bara sovit när jag kommit hem och varit osocial. Får bli ändring på det tills nästa vecka, kanske köpa mer vitaminer?
 
Helgen ska spenderas på Stoff och stil och förhoppningsvis framför symaskinen!
 

Hinkar med te och ändlös musik

 
 
Så här ser mina dagar ut, har tyger i min närvaro och ett antekningsblock.Nu har jag haft Tradditon och utveckling(spännande ämne)religon(har världensbästa lärare)svenska(inte kul) och engelska(har en full britt som lärare whatup!) Sömnaden är kul, är riktigt taggad på att sy kappor! Tror att min kommer bli fin och avspelga mig på något sätt :D Men idag tog det stopp, känner mig jätte hängig. Mår illa,huvudvärk och snuvig. Kan vara Krystian som smittat mig, kan vara någon annan av de 1500 personerna på min skola, eller så är det mitt fel för jag gick i tshirt inne istan( men då ska jag väl inte må illa?!) Nu önskar jag att jag kunde tända en ljusslinga(har ingen :() och få mysa upp mig med en söt pojke och dricka te. Så få krav man har!
 

För att du har klarat första skolveckan.

Imorses satt jag och pratade med min mamma en stund när hon gick till sin garderob och tog ut en neccesär och gav mig. Denna neccesär hade jag önskat mig i födelsedagspresent men inte fått. Hon sa att hon letat överallt men den var slutsåld, dock lyckades hon hitta den i mörby där den såldes ut för halvapriset? Konstigt det. I den fanns också en hårborste, nagellack, ansiktsmask och en saltvatten spray(för jag delade min med min bror..) Vart så sjukt glad för presenten men frågade varför jag fick den nu? Jo, för du har klarat hela första skolveckan. Jahopp. Nu har jag en ny nessecär att glida runt med! Så stylish och fin <3
 
 
 
 

Bloggsnubbling

Härom dagen snubblade jag in på en blogg och hon länkade till en lifehouse låt som jag aldrig under mina tre år som lifehouse fan har hört. Hur går det ihop egentligen? Så kommenterade jag det, hon frågade om jag gillade någon annan låt på den cdn.Ursäkta, en hel cd?! Så nu har jag lyssnat igenom den cd och fysatan vad grymt bra den är. Precis den musiken jag har suktat efter ett tag.Om ni inte orkar lyssna på hela skivan men är små intresserade, dessa tre låtar tycker jag nog är de bästa.