Ellinor

Det rullar på som i en nedförs backe
Alla dagar verkligen bara försvinner just nu, känns som att jag helt enkelt försöker klämma in så mycket som möjligt. Vill umgås med vänner, vill vara hemma och sova, vill ut och se världen. Blanda in skolan i detta och stressen inför att jag inte har sommarjobb så upplever man min vardag. Veckan känns i alla fall skön, fick sovmorgon imorses. Imorgon är det onsdag och efter detta har jag ingen mer skola denna vecka. Kanske är jag borta under valborg, på torsdag ska jag och Sandrah se på Divergent, på fredag fyller Sandrah år, på lördag ska jag fixa pass och på söndag måste jag plugga. Har svenska inlämning om Äppelkriget, Mönsterkonstruktions prov, Samhällsprojekt, Engelska nationella. Allt bara kommer på samma gång och känns lite tungt. Tror det var Sabina som sade att vi bara har 24 skoldagar kvar. 6 veckor. Det går fort nu.
 
 
Lite tumblr insperation eftersom det behövs. Men allt jag egentligen tänker på är muggkladdkaka...
Intressant information
Vi som var på möja
I fredags åkte jag och ett helt härligt gäng med människor ut till Möja: The town of sabina! Vi spelade spel, åt god mat, skrattade som bara den och hyllade vår lilla sjutton åring. Kändes hel härligt att få bo och spendera så mycket tid med mina underbara vänner men också att lära känna nya.Hade en sådan super mysig helg så att det är svårt att beskriva. Vi hade sjukt fint väder också! Vi fick även åka och träffa lamm,kossor och uppleva möja på ett flak till en fyrhjuling. Något helt underbart var också hur tydlig stjärnhimlen var igår. Såg så mycket stjärnor: Lejonet, Hercules och Karlavagnen samt Mars och Saturnus.
Men måste erkänna, lite skönt att vara hemma i sin egna säng, sin egna toalett och sin egna garderob. Nu är det bara att kötta denna vecka, veckan efter är det ju special vecka. Kommer bli så kul! Så som på beställning. Lite bilder.