Shopping spree

Ungefär så här såg gårdagen ut. Amanda prövar så sjukt mycket kläder så att det inte är sant.Men det var ändå sjukt trevligt, har saknat henne och alla hennes konstanta ljud. Fick med mig två tröjor och ett par skor hem. Sjukt nöjd med dessa köp, eftersom jag hittade en massa kläder jag ville ha, men lyckades hålla i mig rätt så rejält. Ska nog be mamma ta mitt kort och mina pengar så att jag inte gör mig av med allt. Här är det sparandet som gäller! Tröjorna kostade 49 kr styck och skorna kostade 75kr.
 
 
Dock känner jag mig inge vidare idag, kanske var det för att jag skrek hejade på EG igår- och ja vi vann faktiskt! Så otroligt spännande match,fastän den började en timme försent.

Eg radicall

OM ett tag så spelar mitt favorit lag i LCS, Evil Geniuses en match mot Gambit som vi bara måste vinna. Därför skapar jag ett inlägg med bara bilder som har med lol att göra, gamergirl som jag är. (kinda obsessed iknow)
 
 
 
 
 
 

I en skräddares värld

Idag har jag varit så borta, varit på tok för varmt för mig och jag har suttit i mitt hus varmaste rum. Satt och sydde på en kjol, det gick inte så bra med dragkedjan så fick sprätta lite. Sedan har jag också spelat wii och haft ett bra humör helt enkelt. Damnsugit och fått tvättade fönster av min pappa har även hänt. Inte så mycket speciellt, utöver att det har varit en lugn och skön dag!.
 
Men morgon dagen lär blir allt annat än lugn. Jag ska träffa min amandis och dra till Kista! Vi ska köpa kläder och prata som aldrig förr. Hihi <3333Föressten så firar hon och Kev tre månaders idag. Grattis bötch<3