Bestämmer alla tre liv

Hej! Tycker att skräddar språket är lite roligt ibland,när saker betyder flera saker. Ta tex liv(överdel). Jag ska nämligen bestämma över tre liv imorgon,det jag syr,den jag ska sy och mitt egna. Har individuella val imorgon,INTE TAGGAD(ska även ta sista STD sprutan...gulp...) Vad dka ni göra med era liv? 9 knappar eller filosofi? Alternativen är många när vi ändå pratar om liv så får ni se den vi gjorde på mönster igår,så sjukt förvirrade vi blev,men ack så roligt!!

Helt enkelt

sitter här och försöker plugga, har prov på något imorgon som jag inte är helt riktigt säker på vad det är. Så har jag historia redovisnign, och engelska redovisning, och engelska prov, och svenska inlämmning. Suck vad skolan kan suga ibland :)

School

 
Hej!
 
Sitter just nu ískolan, hade en jobbig dag igår, men slutade bra med sl! Tåg cahffören släppte på mig igenom förarstället och jag fick gå in den andra vägen. Så jävla snällt av honom! så slapp jag vänta i 20 minuter på nästa tåg. Skolan var annars inte så rolig, men sådanna dagar måste också ha ibland! Nu ska jag sticka iväg på mönster och rita lite..Hehe :D