Hösten

Galet egentligen att hösten bara kom sådär. Utan förvarning. Jag tycker om hösten, jag gillar att tända ljus, ha på sig tjockare tröjor och egentliegn så är hösten min årstid för jag passar väldigt bra i höstens färger( så som svart, blått, brunt,beigt, puderrosa och vinröd) men jag vill ju kunna gå runt i mina korta klänningar och mysa i solen.
 
Den här hösten har jag planerat att plugga på som bara satan! Jag vill höja mig i så många olika ämnen, därför kommer skolan lätt vara en prioritering. Sedan så kommer jag också lyssna på mig själv för att må bra, och inte bränna ut mig själv. Sedan så kommer jag försöka att skaffa ett jobb, kanske inte går med tanken på att jag ska praktisera innan jul och så ska jag sedan spendera så mycket tid med mina vänner som det bara går! Jag har saknat alla er från engelska, så jag borde nog börja ta och träffa er oftare men jag vill även umgås mer med tjejorna i min klass och kanske ta fikor då och då. Sedan så är mitt sista mål att spara pengar men vi får se hur det går med det. Vad är ditt höstmål? Skulle vara kul att kunna jämnföra!
 

En bild på mig och Jessica uinder hösten förra året. hmm..fika!
 

Förslag

Min fina vän Sabina driver en Tumblr under namnet WithSabina. Den är helt klart fylld av massa insperation, och ifall du behöver det rekomenderar jag starkt att du går in där! Klicka på bilden nedanför!Hon är en smått galen directiner, youtuber och massa annat! Gott och blandat skulel jag nog säga
 
 
 

En vecka

Nu har jag gått i skolan en vecka och två dagar! Galet egentligen hur fort det går. Jag minns ju knappt vad jag gjorde förra helgen och det kändes som att det var otroligt längesedan! Jag har i allafall hunnit med fem övningar, rita ett blusmönster,hämtat ut 4 böcker från biblioteket och skaffat ett par nya kompisar! Dock så har jag fortfarande inte haft en svenska lektion..jätte galet tycker jag. Skulle ha haft tre redan, men sedan så hade vi inga första veckan, sedan så var hon inte här den här veckan. Så kan det gå! måste bara slänga in att jag har haft 10.50h skrädderi redan.Jag har det per vecka.Lyx tycker jag som har saknat min overlock! Musik sätt så har jag lyssnat en hel del på simple plan. Perfekt resmusik tycker jag eftersom att dom har både rockigare låtar och lugnare låtar.
Hur har din första vecka varit? Hoppas på att den varit bra :)