Jag vaknar,jag lever

Ännu en måndag avklarad. Känns konstigt att veta att jag inte ska till skolan imorgon,mina lektioner är nämligen inställda! Så får två lediga dagar istället för en. Engelska uppsatsen gick.helt ok, skulle dock inte lämna in den. Sedan var det skrädderi, nästan klar nu. Tre saker kvar tror jag.Kom sedan hem och åt, sedan så somnade jag och vaknade jag i en pöl av dregel, gick upp till mamma och sa detta till henne bara för att somna om i hennes säng. Jag tycker det kallas taktik.

Tillråga på allt bytte jag bakgrundsbild på mobilen,hihi <3

Efter ett par timmar

Har nu suttit med matten i föertal timmar. Gjort massvis med övningar som jag bara velat kasta i väggen. Känns lite bättre nu efter ett mentalt breakdown. Har hunnit köpa ett par skor också, fast jag har över tjugo stycken. Hehe :) Hoppas alla mår bra och om inte har jag ett bra tips.

What light youder window break?

God morgon världen! Vaknade för ett tag sedan, och tänkte jag vill sy. Sen så måste jag gå till öob. Sen har jag ett matteprov. Sen har jag en engelska uppsats jag måste förbereda mig för. När mamma kom in i rummet och frågade vad jag gjorde så svarade jag " Jag har så mycket att göra så jag valde att gå och lägga mig igen."

ser ni hur mitt skrivbord ser ut? Kaos. Dock är solen ett stort plus