Sommriga Böcker

Är det bara jag som älskar att läsa böcker? skulle inte tro det! Det känns så underbart att bara läsa en bok och försvinna långt in i handlingen, att bygga upp karaktärernas utseende och sånt. Jag älskar att läsa! Därför får ni 5 böcker man bara måste läsa på sommaren
 
1.Du glömde säga hej då/What happend to goodbye(Sarah Dessen)- Sarah Dessens böcker sätter alltid ett fotavtryck inom dig. Jag kan så himlans lätt leva in mig i karaktärerna. I Denna bok får man följa en tjej, Mclean, som alltid byter identitet när hon byter skola. Ända fram tills dom hamnar i Lakeview, då läraren inte ger henne en chans att ändra sitt namn i registrert. För första gången på flera år, blir hon Mclean. Självklart finns det en kille i boken som man ska bli kär i också, fast Sarah Dessen brukar spara det bästa till slutet :)
2.This Lullaby(sarah Dessen!)- Yttligaren en bok av sarah dessen, det bästa med den här boken är att den har sådan humor i sig att man inte kan låta bli att le(eller i mitt fall, ligga och skratta åt tomater halv tre på natten) Det är så svårt att inte bli intresserad av persoen i boken, och att det kom en liten extra knorr gjorde bara saken bättre :)
3.När jag vaknar finns du inte/forgotten(cat patrick)- Första gången jag läste denna bok grät jag, det gjorde jag andra gången också. Flickan i boken, London, minns inget av hennes förflutna, bara hennes framtid. Hon måste skriva upp allting på papper, för att inte glömma. Det fick mig att tänka, tänk om du vaknade upp, och inte visste vem du var, vart du var eller något sådant. HEMSKT. Men boken var så himmlans fin att jag bara fortsatte och fortsatte :)
4.Älskar-Hatar/You against me(Jenny Downham)- När jag köpte boken så tyckte jag handlingen verkade så spännande, det var baksidan som lockade mig. När mamma säger" Åhh det är ju hon som skrev den där andra boken du tyckte så mycket om" som jag började fundera. Vad sjutton menar mamma? sedan kom jag på det. Hon var författaren till en bok som heter "innan jag dör" som jag grät floder av. Att skiva yttligare en bok, som ska leva upp till de förväntningar jag hade var svår. Och vissa delar av den här boken var segt, men ack. Jag sträckt läste den på två dagar(då jag var på öland dessutom) jag tyckte att det var så himmlans spännande och jag vart ändå såhär att man var tvungen att veta slutet. OCh hennes böcker slutar inte alltid lyckligt.
5.Hata Romeo/Starcrossed(rachael wing)- Jag är tycker (speciellt på sommaren) mycket om att läsa romantiska böcker, och när jag förförsta gången läste hata romeo. insåg jag att jag var tvungen att läsa om den, jag fastnade helt och blev bara tvungen att fortsätta, vilket var bra och jag behövde mer tid att få in allting som jag inte förstod första gånge.Att hon och han, de som är svurna fiender,tvingas till en pjäs där allt går snett. Det ena på det andra, med ett slut som fick mig att häpna. En dunderbra bok, som jag skulle säga.
 
Detta är inte alla böcker jag älskar att läsa på sommaren, men jag kände att det får räcka för nu :) Hoppas att några av dessa böcker kanske fanstnar för dig? ;)

Decided

Hej! :D 
 
Det första som hände när jag vaknade var att jag satte på datorn, Förstahandsvalet, inte så värst dåligt tycker jag :) 
Resten av dagen har jag slappat som en galning, tittat på i timmar när min bror spelade tvspel,umgåts med min gäst och sånt där roligt :)
Har dock insett att det inte är långt kvar av lovet, vet att man inte ska tänka så så jag tänkte så här i stället. Datumet idag? Jo det är den 29  Juni. För 28 dagar sedan så var becca här och vi gjorde oss iordning inför balen. Sedan så var det graduation, avslutning och de sista dagarna med 9B. Det har gått så otroligt fort allting, att det bara tog slut så snabbt.JAg kommer aldrig glömma dom, men samtidigt är det så nära gymnasiumet. Jag vill bara att tiden ska stanna där den är, att jag får njuta så länge jag vill.Inget deppande nu, det är ju sommar :) jag ska njuta förfullt och börja njuta som en galning.
 

Spökhuset

 
Hej!
Gårdagen var aw...vänta på det....SUME!!!!!!!!!!
Jag gick upp klockan halv sju, tog åtta tåget till Becca, vi tog kvart i 9 tåget mot stan(snabba vi är med tanken på att det tar en kvart att gå till Beccas hus från bro då, och från mig till bro tar det en kvart) vid halv tio var vi vid donken, så klart var deras lunch inte öppen ännu, så vi fick vänta i en halv timme, men vi överlevde! Fast hungriga. Sedan så runt halv elva gick vi till båten, jag som hatar att åka båt hade en jobbig stund, hjälpte verkligen inte att beccas syrra sa, "tänk om vi sjunker". Men jag överlevde! Vi kom fram, fick köa en stund för att få biljetter, när vi fått dom gick vi in. Vi fick vänta en stund sedan hörde man bara" Hej! Nu öppnar vi, GRÖNALUND!" och så vart det rusning in till grönan, vi började dagen med att åka Popexpressen, gissa låten som spelades under tiden? Min och beccas låt :)
 
 
Sedan så åkte vi en massa attraktioner, och tyvärr minns jag inte ordningen. Men jag kan rabla upp dom vi åkte;
Popexpressen,jetline,rockjet,uppskjutet(jag dog hundra gånger om),blåtåget,kvasten,spökhuset(tre gånger!),bläckfisken,flygande mattan,radio bilarna,insane,vilda musen,spökhuset,skrattkammaren,lustiga huset och kärlekstunneln :)
 
Vi åkte så mycket att jag mådde skit illla! Därför fick vi äta lite gott som tröst så som;
Ben and Jerry Milkshake
Sockervadd med sprite :D
 
Lite fler bilder från dagen;
gud vad jag dog där, höjder får ett stort minus,fast  sista gången vi åkte den(becca tvingade mig två gånger!) så skrek jag bara en gång :)
milkshake!
så förutom några få regnstänk, ord på afrikanska som jag blandade ihop och personer som liknade varandra(såg typ 3 tommy,10 john, 2 erik, 4max och lite sånt) så var min dag väldigt lyckad :) Hoppas du har haft det  lika bra!
(förlåt att inlägget kommer så sent, men vaknade hos becca runt 1 och så var jag där ett bra tag, och så åt jag etc)