Som sagt var

Som sagt var jag med Becca idag. VI har haft så himmlans roligt! (bortsätt från att klippa Lillys klor, tog säkert en halvtimme att fånga henne ) Men vad gör man inte för ens bästa vän? :) Besides så mår man så bra när man kommer hem ifrån henne. Man sitter i hennes skit mysiga kök och bara myser med henne när man äter( Otroligt nog var det inte köttfärsås och spaggetti eller köttbullar) Vi fick Pann biff med urgod potatis och sås. Vi drack en "alkoholfri" dricka och har fixat fram så många planer, det är det bästa med henne. Att vart vi än hammnar så har vi alltid varandra, och vi kommer alltid att finnas. Jag längtar så otroligt tills i sommar när vi ska ner till Öland, även att vi åker tidigare i år så vet jag att vi kommer och att trivas, tänker en strand, sena kvällar kollandes på stjärnorna, spana på folkskläder, skämma ut oss inför våra nya grannar och vi får väl inte glömma att döglo på trassel :)

Inte 10 timmar idag men

Hej!
Igår natt sov jag 10 timmar, i natt sov jag 8. Ändå ganska skönt, fast jag drömde någonting om ekkorar och en mega stor kotte..Hmm...
Idag så är det ju skola, sen ska jag hem te Beccas och klippa klor, hoppas att hon inte dödar mig, kaninen dårå.

Ha en megafantastiskt bra dag så får vi se vart det landar
hej då!

K-I-S-T-A

hej!
Idag så är det söndag, och i stället för att göra matten och so läxan, drar jag till kista med min bästaste vän Becca :) Det ska bli uper duper kul :P Men vi ska inte ses förens halv elva. Så jag vart klar kanske lite väl tidigt. Men men:)

Öppet hus

Tjenare!
Var på St; Eirks öppna hus idag. Det var en stor och fin skola med en väldigt bra utbildning men dom var runt 2000 elever. Och det tror jag inte att jag skulle gilla, och dessutom kom alla liksom super uppklädda och så kom jag liksom lite random xD:P MEn vi får se hur valet blir, mitt val just nu är en stor mugg med varm soppa!
update; DEN TOG SLUT :(