2012

År 2012. Det låter maffigt att säga det tycker jag,världen skulle gå under och vad hände. Här är vi.. Snart är det slut,året alltså. Det har fått mig och att fundera på hur detta år har varit.Minns att jag och Jessica pratade,och jag sa redan då att detta år skulle suga men jag och Becca skulle göra det awsume. Ja vi har ju haft våra stunder hon och jag.Året började positivt fast negativt. Jag ville inte att engelska skulle ta slut, och hela våren var ett helvete för mig, jag bråkade, grät och hade en riktig berg och dalbana.Men jag var glad för att jag fick uppleva sann vänskap och ärlighet på ett sätt jag aldrig trott. Sommaren var helt okey eftersom den var lugn och det fanns folk som gillade att nattskypa med mig ,Hösten började väl bra med ny skola och nya vanor, fast jag hatar att ändra mina vanor ;) Jag fick lära mig att det är de sanna männsikorna, de som bryr sig,  kommer vara kvar när du behöver dem. 2012 fick även mig att inse att när du minst anar det, så kan livet få en ny riktigning. Det har hänt mig ett flertal gånger, tillexempel för någon vecka sedan när jag sa färväl och välkomen.Det  viktigaste för mig under 2012 var att jag försökte orka med allting fast jag inte ville. Jag var skoltrött, sur och allmänt förjävlig när vi gick ut, jag insåg sedan att det inte var värt att var så arg och sur och tvär. Jag önskar att jag kunde ändra hur jag betedde mig mot folk, och att jag önskar att jag hade kunnat göra det anorlunda. Det värsta med 2012 var att många mäniskor bara försvann ur mitt liv, vissa fick jag inte ens säga hej då till, och det suger verkligen att veta att jag inte får en andra chans att prata med dom. Helt ärligt? 2012 fick mig att växa. Jag anser att jag har förändrat mitt sätt att vara mot folk,jag har lärt mig mer om min egna ekonomi och jag har fattat att man inte måste vara glad hela tiden, att det finns folk som står ut med en ändå. Tack till alla er som har orkat vara med mig trots att jag är en stor mupp, tack till er som förgyllde min vardag med sådana saker som ” ska vi gå in till toan och ha lite kul?” och ett stort tack till Internationell Engelska Skolan Järfälla som föberede mig på det värsta, det bästa och verkligheten.

 

December 2012

December blev en bra månad, jag stressade som en galning i skolan för att hinna, och orken var inte med mig. Men jag fick uppleva riktig julstämning och skoj. Min efterlängtade bror kom hem också. Ja. God jul.Fick dock fira en mindre trevlig händelse, 10 år sedan farfar gick bort. Han är väldigt saknad...
 

Juni 2012,Juli2012

Vi började den första juni med Balen. En dag jag hatade men älskade av hela mitt hjärta. Vi dansade hela kvällen och skrattade hela dagen. Dock visste vi att det skulle vara över snart, att vår tid var kommen. Och sant så blev det, en vecka senare gick vi ut, med blåa hattar och kappor. Vi grät, men jag grät nog mest, att inte vilja lämna mina tre år bakom mig, jobbigt var det. Vi firade som galningar och Christoffer gick ut tillsammans med mig. Stora blev man, sedan åkte jag till morfar, spenaderade dagar på Donken och hade en allmänt awsume början på sommaren.


Juli spenderades mest framför dator på lol, men även på öland med systern
15