Ellinor

Dansa i mörkret..

Hej!

Nu är jag hemma från skolan bokbytardagen,rockband och dansen!
Undra om jag inte är lite tröt?
Men jag har just upptäkt en sak
Många tycker att det är läskigt att gå ute i mörkret på kvällen men jag jag tycker att det är lugnande,
man kan kolla upp på stjärnorna och så kan man dansa i en egen spotlight! :D
Det är sjukt härligt att göra det ute just nu :)
Gjorde det faktiskt en liten stund innan jag sprang till bussen i Vällingby... men det ända som är jobbigt är att det tar 30 minuter att åka hem därifrån :O Plus 10 minuters gång från stationen:/ Men min snälla brorsa kom och mötte mig eftersom det är så mörkt ute. Han är väldigt beskyddande faktiskt ^^Det är ganska gulligt av honom tycker jag.


Nu måste jag gå!
Hej då!
Puss
Off to school :D


Rebecca- Det kan inte vara antarktis
Jag- Varför inte?
Rebecca- Men antarktis existerar ju inte :O
JAg- Va?
Rebecca- Den ligger ju under vatten
Jag- Du menar ATLANTIS xD haha <3
Rebecca-Upps :/ :) <3Hellu!

Nu ska jag alldeles snart dra till skolan :) Just det jag börjar 10.30 och har EN lektion idag :)  Vi ska ha svenska tema dag idag så vi ska få böcker och sen ska vi  sitta och läsa fram tills vi slutar :)Det äger!

Men så klart efter skolan har jag Dans och Rock Band så jag måste kuta till tåget xD Härligt alltså ;)

Ni får en liten Webcam bild av mig för att jag är så söt idag ^^


Okey inte så söt men aja :/

Hej då!
4 hours
Holla! :D

Idag var det skola igen, fast jag var trött som in i månen :O sov nämligen bara 4 timmar i natt för att jag.. jag var helt enkelt inte trött xD Så går det, sen åt jag typ ingenting så det betyder att mitt huvud kommer snurra runt som en galning i morn. Då ska vi ha amrikansk fottboll också :O Jag hoppas att jag stukar foten när jag går till skolan imorn.. känner nämligen ett antalpersoner som vill spöa mig i en omgång amrikansfotboll för att jag kanske snodde bollen några gånger på vanliga fotbollen , men det värsta är att det är våran sista lektion och vi har ute! vår lärare sa, vi lär köra ute ett bra tag till, men är det kallt förväntar jag mig att ni ska ha på er vantar... Jag bara stod typ och gapa xD Det var ju trevligt av honom att berätta... Fast man vill ändå inte veta xD

Pusses ^^