Ellinor

Schools out for summer!
Hej!

Nu har jag slutat på min skola för denna termin :D Det var bra idag

Och mina betyg var ganska hyfsade :P Vg i två ämnen. Engelska och FRANSKA! :O Gissa om jag blev förvånad... Men det blev inget i so:( Dumma han! Men men..
(Merci tres beaucoup Madame Baksi!!)

Och tre lärare gjorde deras egna verison av "I got a Feeling"

Det var super!


Ni får låten Schools Out for summer av mig :DFör att ni kan fira när ni slutar :D
Ha det härligt :p

Puss
Boda Borg- Oxelösund
Hej!

Som ni kanske fattar på rubriken så har jag varit på BodaBorg i dag. Faktiskt så åkte alla sjor och sexor dit. Det var väl okey där. Jag klagar alltid på allting just nu x) Det var faktiskt bra men det var varmt, kvavt och luktade illa. På bodaborg så går man in i olika rum (gruppvis) Det gick inge vidare för min grupp. Vi fick pastasallad till lunch med en smörgås och ett äpple. Men efter lunch så blandades alla grupper. Alla bara stack iväg med sina kompisar hur dom ville. Vi böehövde hjälp så vi frågade n av våra lärare hur man skulle göra, efter det var alla borta:O men vi fick i alla fall 2 stämplar.

Imorn är det skolavslutning:) vi börjar 08.30 och slutar 10.00 :D jag ska ha en blå klänning,blåa tights och ett par svarta klackskor:) Det kommer bli jätte bra. Jag kommer att lägga upp bilder då för att jag ska ha med mig min kamera :D Nästa år går jag i åttan:O gud  avd tiden har gått fort. Det känns som om det var för några dagar sedan mag började sjuan..Jag har fått några underbara vänner dätta år! men jag har inte glömt bort mina gamla:)
Tillexempel
Ojala
Ange
Linnea
Några nya med
Joanna
Ellinor M


Puss


Fredag!
Hej!

Idag drog min "choisegrupp" Till skansen! Det var jätte kul!
Jag och min kompis är helt galna! Läs vad vi hade för oss ;P

Jag och min kompis hade så tråkigt när vi gick så vi kollade in varje söt kille som fans xD Vi hittade ganska många men dom var nog 9:( Men det är alltid ett bra sätt att fördriva tiden.. om man inte är på en ö med bara tjejer-.-' aja .Sen så ville jag till akvariumet på skansen. Och sedan när vi har tagit den segaste rulltrappan i hela vägen ner så upptäcker vi att det kostar 50 spänn.Så i stället för att gå in så kollar vi in sovenir butiken och köper en varsin god glass.Sedan kommer vi på att det var 40 min kvar tills vi skulle samlas, så vi SPRANG till rulltrappan och tog den upp.. sedan när det är 30 min kvar så köper jag vindruvor,Men vi hade kul hela vägen för vi kom på så roliga saker.Sedan gick en söt kille förbi oss och då sa min kompis " HAn var söt" Och mitt fina svar blev "HAN KLEV PÅ MIN FOT!!xD

HahaxD Vi hade kill spaning av ingen annledning alls xD Vi ville bara kolla om söta killar åkte till skansen:P Vi hade så roligt så dagens skämt är "När man behöver en telephon kiosk så finns det ingen alls! Men när man ska hem så hittar man massa. OCH dom har telephoner i sig! :@

Ni får såklart lite bilder!

Hehe några som åkte Insane xD

En söt älg :D

l

Puss