Ellinor

Min dag
Hej! Så här har min dag sett ut.

Kl:                  Händelse.
03:13                          Min advents ljusstake gick i gång:( Vaknade och  släkte den. Gick på toa.

06:45                          Gick up och åt frukost. Smörgås med oboy.:) Det var gott.

07:40                          Bussen kom och jag åkte till skolan.

08:10                          Gjorde Re-test i franska för att jag fick ig på den förra. Det gick inte så bra på det förra, hoppas på att det gick bättre på denna.
15:10 Kom hem. Just nu ska jag göra mig i årdning för pingisen men jag vill entligen sova.

Inte för att jag inte gillar att träna men jag är fett trött för jag har så jä_la mycket läxor. Och Morris åt upp mjölk flärpen som han lekte med:S

Puss
Karriär
Hej!(Igen)

Jag har börjat dundera över min karriär(N io på en fredag kvällxD)

Jag ville bli sen dansare men just nu satasar jag emot att bli en sångare. Jag älskar verkligen att sjunga. Det kan mina vänner intyga. Och jag vill verkligen lyckas med det. I bland när jag lyssnar på musik så blir jag liksom tjejen som sjunger(elr killen) Och då ser jag framför mig vart jag är och vad jag sjunger. Oftast så är det i min skola och att jag går runt i tomma korridorer och sjunger. Det blir så bra i mitt huvud. Synd bara att det aldrig kommer hända...


Puss
Kallhäll
Hej!

Är hemma nu och har ätit. Lyssnar på Skillet.

JAg har varit i Kallhäll hos en kompis och vi hade kul. Sen kom vår tredje kompis och då blev det riktigt roligt. I skolan var det ta med sig branen till Jobbet dagen. Vi fick har våran praktikan i Gympan. Vi spelade bakset. Det var kul.

Lunchen vasr god. Det var potatismos med falu korv och saft. I morn ska jag vara med en kompis på kvällen och vi ska äta Pizza xD Och på söndag ska jag dansa i Vällingby, sen är m in dans termin redan slut:( Nu sk jag chatta med min avänner från skolan.


Puss

Ps Ni som undrar så var vi på en lekplats hos min kompis.Ds