PangPang dagen;P

Hej!

I dag så skulle vi åka till IKEA men det var stängt så vi åkte till willys i ställetxD
Igår köpte jag nya skor som är snygga, fast det var svårt att välja:( Men det blev ett par svarta med lila innanför! Jätte snygga. Just det i går var ju min morfar här! Gissa vad jag fick?:) Sims 3:D
Så jag är spel beroende, från kl 18.10-21.30 spelade jag utan paus.

Jag ska tvinga min bror att se någon film i kväll så att jag inte sommnar, vilket lär bli svårt för att jag är super tröttxD

Längtar så mycket to imorn! New Moon Med Emmi i Jakan:D

Nu ska jag rita, jag kommer ladda upp bilden på blogen:)


Puss!

Julen fortsätter

Hej!

Som sagt hade jag inte fått något packet av mina bröder men det har jag nu. En danssmatta till XBOX360! Och det roligaste med  den  julklappen var att vår tv är över bådas rum, så det hörs ganska vällxD
Och om ett littet tag kommer min morfar och då får jag ännu en julklapp!

Jag läste också i min astronomiska kalender jag fick av pappa att imorn så är det en liten mån förmörkelse!
(om ni undrar) Månen står höft i sydost. Förmörkelesen sker mellan 19.52-20.45. Så man får hoppas på att det är bra väder.

På fredag så ska jag se New Moon i Jakan med Min kompis Emilia. Jag är lite seg av mig så jag har fortfaarande inte sett denxD Tillskilnad från vissa som har sätt den 3 gånger.


Och jag har fått en ny favo låt. Eller tv ientligen.
Här kommer dom!
(Denna må vara en sims video men låten äger!)
http://www.youtube.com/watch?v=H83RQ-vT4gM

Och så denna!
http://www.youtube.com/watch?v=PIDoPETif8g&feature=related

Och bara för skoj skullxD
http://www.youtube.com/watch?v=qCYjwiXVHf4

Puss!

Julen:)

Hej!

Nu har Julen varit här för dom flesta. Mina vänner här i sverige och samt min kompis i Australien.
Jag fick jätte fina julklapper så som några cd skivor(JESSY MCCARTNEY!,DEMI LOVATO!!) Och tre filmer( Another Cinderella Story,17 Agin och Bring it on Fight For the Finish)(Se bilder längre ner) Kläder, smycke BÖCKER:)(I Häxjaktensskugga,ÅskansDöttrar,Det viskande Barnet och Sloane Sissters(engelsk)), Web Camera en Astronomi Kalender och Massa annat! Och det är inte slut på Julen än! Mina bröders Paket till mig har inte kommit och min Morfar kommer nästa vecka med deras paket. Happy Noel!


PussJapp 17 AginBring It On Fight To The FinishAnother Cinderella StoryPUss

INFOMATION!

Hej!

 

Jag vill att ni ska ha en sak klart för er. Jag är en bloggare som skriver. Och enligt min vän så tycker hon att jag aldrig skriver. Och så här svara jag på det. Jag är ingen bloggare som bara skriver tre meningar och sedan gör det varje minut. Enligt mig är inte det en bloggare. Det är en person som har tråkigt och utnyttjar Internet. Punkt slut. Got it?

 

Puss

Choise

Hej!

I dag har vi haft Choise. Det ska vi ha imorn och på torsdag med. På choise så får man välja en aktivitet som man gör i tre dagar från 10-14. Det är så skönt att man börjar så sent!

Iallafall så valde jag att... Dansa!!
Vi fick lära oss en Jazz dans till låten... "SWEET , SUGHER AND CANDY MAN!!!" Det var så J*vla kul!
I morn så ska vi dansa Street till låten Womanizer av Britney Spears.

I morses så gick min kattunge ut och för första gången se snö! Han tyckte inte om det. Han hatar det snarare. Han attakerade det. Han är så arg att han bits hela tiden.


I(l) SNOW!!!!!!


Puss